Pogledajte što su zvijezde priredile bikovima u 2022. godini.

BIK

Bikovi vole koncept novog početka i zato se uvijek vesele dolasku nove godine, ali prvih par tjedana 2022. godine mogli bi biti malo komplicirani. Venera, vaš vladajući planet, je u retrogradnoj fazi do 29. siječnja što znači da biste do tada mogli stagnirati na svim životnim poljima.

To se posebno odnosi na ljubavne odnose i financijsku situaciju. Suzdržite se od svih većih životnih odluka i promjena do kraja retrogradne faze.

Bikovi samci više nego ikad zaželjet će se stabilnih romantičnih odnosa s pouzdanim partnerom. Treba vam malo nježnosti i intimnosti, ali prije svega utjehe. Bikovi koji su u konfliktnim ljubavnim odnosima imat će jaku potrebu za rješavanjem problema pa čak i prekidom veze koja ih više ne zadovoljava.

Merkur, planet komunikacije, ulazi u vaš znak 10. travnja i ostat će tamo do kraja mjeseca. To je pravo vrijeme za ozbiljne razgovore s partnerom u kojima ćete definirati svoju budućnost.

U lipnju i srpnju čekaju vas nove poslovne prilike. Osjećat ćete se inspirirano, produktivno i željno uspjeha. Iskoristite to razdoblje za stvaranje novih ideja, razradite stare projekte koje ste zapustili.

Krajem godine čeka vas uzbudljiv društveni život. Slomljena srca napokon će zacijeliti, bit ćete raspoloženi za stvaranje novih prijateljstava i druženja, a takozvane stare prijatelje koji vas samo sputavaju i ne žele vam dobro možda ćete napokon maknuti iz svog života.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju