U želji da drugim ženama pomognu u prihvaćanju vlastitog tijela, mnoge slavne dame više se ne srame javno govoriti o borbi s percepcijom vlastitog izgleda

Hilary Duff ne libi se priznati da je nekada bila opterećena izgledom svog tijela i da je mladenačke dane provela u borbi s nesigurnostima. Glumica je u mlađim danima pokušavala biti što mršavija pa je u jednom trenutku imala samo 50 kilograma.

Bila sam opsjednuta sa svime što sam stavljala u usta. Bila sam premršava i moje tijelo nije bilo zdravo. Stalno sam imala grčeve u rukama jer jednostavno nisam dobivala hranu koja mi je bila potrebna. Danas žalim zbog konstantnog pritiska koji sam osjećala jer sam željela nešto drugačije od onoga što sam imala, iskreno je priznala u jednom intervjuu.

Glumica je novogodišnje praznike provela na odmoru sa sinom Lucom i bez ustručavanja na plaži pokazala svoje tijelo u bikiniju, ali priznaje da je se nakon poroda skrivala od medija jer ju je bilo strah komentara na račun izgleda. Smatra da su majke danas po prevelikim pritiskom i osjećaju da nakon poroda brzo moraju vratiti izgled i figuru kakvu su imale prije trudnoće.

Čim sam rodila Lucu otišla sam na frizuru, a zatim nisam izlazila iz kuće 15 dana. Svi su željeli vidjeti kako izgledam nakon poroda, kaže Hilary i naglašava da je idealnu tjelovježbu pronašla u boksu koji joj je pomogao da se osjeća dobro u svojoj koži.

Uvijek sam bila u stalnoj borbi s pet do deset kilograma, ali više se ne zamaram s time. Normalna sam i savršeno sretna u svom tijelu. Ponekad pohvalim samu sebe, a ponekad si kažem da trebam malo pripaziti na hranu, ali to je sve. Više ne padam u zamku koja mi kaže da moram imati 50 kilograma. Kažem sama sebi da sam visoka 155 centimetara i ubijam se u teretani. Volim vježbati, ali jednostavno više nisam opterećena s time da moram biti najmršavija osoba, zaključila je Hilary.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju