Bile one opuštene ili stroge, punđe su hit ovog proljeća, poručuju stilisti za kosu iz novog zagrebačkog salona za njegu, stajling i cjelokupnu brigu o kosi, Frida Hair salon.

Galerija \'Neuredna\' punđa frizerski je hit ovoga proljeća i ljeta Frida Hair salon za njegu, stajling i cjelokupnu brigu o kosi otvoren je u Zagrebu - 6 Frida Hair salon za njegu, stajling i cjelokupnu brigu o kosi otvoren je u Zagrebu - 5 +5 Frida Hair salon za ovo proljeće i ljeto predlaže lažni bob  

U središtu Zagreba (Iblerov trg 5) nedavno je otvoren novi salon za njegu, stajling i cjelokupnu brigu o kosi – Frida Hair salon. Riječ je o mjestu koje privlači pozornost ugodnim uređenjem prostora inspiriranim najnovijim trendovima koji preferiraju intimne interijere, baš one koji neodoljivo podsjećaju na nekadašnje građanske stanove s visokim stropovima i puno svjetlosti u središtu metropole.

Bile punđe visoke i neuredne, niske uz dodatak ukrasa koji može biti i obično uže, one su savršena frizura za dnevni look

Posebna pozornost nije posvećena samo uređenju prostora, već i cijeloj priči koja stoji iza ovog projekta. Salon je dobio ime po meksičkoj umjetnici, revolucionarki, ali i ženi koji je bila ispred svog vremena i u estetskom i u sociološkom smislu. Frida Kahlo inspirirala je vlasnike svojom snagom, individualnošću i prepoznatljivošću, pa je upravo ona bila pravi odabir za ime salona, ali i cjelokupnu filozofiju.

Na početku nove sezone frizeri iz Frida Hair salona predstavili su najaktualnije trendove za proljeće/ljeto 2019.:

- "faux bob" ili lažni bob koji omogućuje djevojkama s dugom kosom da na jedan dan isprobaju kratku popularnu bob frizuru, a nakon toga se opet vrate svojim dugačkim uvojcima
- sijeda ili siva kosa
- razigrani pramenovi u blond, bakrenim, ljubičastim i ružičastim tonovima
- strogi rezovi i dugačke šiške
- podignute frizure ili popularne punđe

Frida Hair salon za njegu, stajling i cjelokupnu brigu o kosi otvoren je u Zagrebu - 6 Frida Hair salon za ovo proljeće i ljeto predlaže dnevnu punđu s dodatkom špage (Foto: Srećko Rundić)

Punđe su ono što svatko može isprobati bez obzira na dužinu kose (zahvaljujući umetcima i ekstenzijama). Bile punđe visoke i neuredne, niske uz dodatak ukrasa koji može biti i obično uže, što će podignutoj kosi dati dnevni "štih" ili pak ispletene od pletenica, one su savršena kombinacija za dnevni look.

No ista ta punđa vrlo će se brzo transformirati u idealnu večernju kombinaciju za izlazak s prijateljicama ili poslovni događaj uz dodatak ruža u jarko crvenoj ili kričavo ružičastoj boji. Za punđu s potpisom Frida Hair salona nedostaje još jedino cvijet po izboru i pozitivan stav!

Frida Hair salon za njegu, stajling i cjelokupnu brigu o kosi otvoren je u Zagrebu - 5 Frida Hair salon za ovo proljeće i ljeto predlaže nisku pletenicu-punđu (Foto: Srećko Rundić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju