Zaruke su poseban trenutak za sve buduće mladence, a mnogi muškarci taj romantičan trenutak planiraju pomno i pažljivo. I oskarovac George Clooney smislio je savršen način kako da zaprosi svoju izabranicu Amal, no nije sve pošlo po planu, što je glumac otkrio gostujući u showu glumice Drew Barrymore.

Kada se prije osam godina zaručio s odvjetnicom Amal Alamuddin, za glumca Georgea Clooney to je bio trenutak koji će pamtiti cijeli život. Isplanirao je savršenu prosidbu, no nije sve išlo po planu pa se oskarovac u jednom trenutku čak i pribojavao za svoje zdravlje. Što se točno dogodilo, George je ispričao glumici Drew Barrymore u njezinoj televizijskoj emisiji.

Bilo je katastrofa, započeo je Clooney svoje "priznanje".

Sve sam bio isplanirao. Nisam glup. Detaljno sam sve isplanirao. Pripremio sam playlistu s pjesmama moje tete Rosemary.

Kleknut ću i dati joj prsten tijekom pjesme 'Why Shouldn't I?', koja ide 'Zašto ne bih riskirao kad romansa prolazi?'. To je divna pjesma. Tako da sam sve bio isplanirao, kazao je glumac.

Nastavio je objašnjavati kako je za Amal, koja je Georgea nedavno nazvala najvećom ljubavlju svog života, situacija u jednom trenutku postala zbunjujuća.

Večerali smo, krenula je pjesma i rekao sam 'znaš, mislim da je negdje upaljač da zapalimo svijeću' (koju sam ja bio ugasio), 'mislim da ima upaljač u onoj maloj kutiji iza tebe.

Pogledala ju je i rekla da je unutra prsten, kazala je to u stilu kao da je netko ostavio tu prsten prije tri godine.

George je do tog trenutka već bio kleknuo na jedno koljeno, a kako je Amal trebalo skoro 20 minuta da mu odgovori, glumac je bio zabrinut za svoje zdravlje, našalivši se s Amal prije nego što je rekla da:

'Slušaj, stvarno bih te volio oženiti, ali nisam mlad i već dugo klečim na koljenu i mogao bih izgubiti kuk, razumiješ?'

Amal je stalno ponavljala 'O, moj Bože, o, moj Bože', a onda je u jednom trenutku rekla 'O, da. Da, hvala Bogu.'

Nije rekla da do pjesme 'Goody Goody' do koje smo već trebali plesati, otkrio je Clooney.

Zaruke Prvo ovo pa sve drugo: Sedam stvari koje vam trebaju biti prioritet kada se zaručite

Oskarovac, koji je s odvjetnicom za ljudska prava u braku od 2014., u razgovoru s Drew Barrymore također je priznao da je bio nervozan kada je saznao da njegova supruga nosi blizance.

Reagirao sam u stilu 'ti se šališ?'

Sada mi je to najbolja stvar na svijetu. Tada sam bio prestravljen. Pa, imao sam 56 godina i to mi je jednostavno zvučalo zastrašujuće, rekao je George Clooney koji s Amal ima petogodišnje blizance, kćer Ellu i sina Alexandera.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju