Da se upornost i dobra volja isplati najbolje znaju sudionice Detox Mg programa koje su nakon njega ugodno iznenađene s rezultatima. Koliko centimetara su izgubile u 21 dan te što ih je najviše iznenadilo u ovom programu čišćenja pogledajte u kratkom videu.

Manjak centimetra u struku zbog kojih su ponovno ušle u omiljene komade te povećanje energije plod su preuzimanja kontrole nad svojim životom i vraćanja organizma u normalu. Uz potporu nutricionistice, besplatnog priručnika i potpore ostalih sudionica uspjele su u svom naumu – promijeniti navike, živjeti zdravije i osjećati se bolje.

Nije bilo lako, trotjedno čišćenje su pratila mnoga odricanja i kušnje, ali i početne neželjene nuspojave, no Dunja i Valentina, a vjerujemo i ostale sudionice Detox Mg programa, uspjele su izdržati 21 dan u njima sasvim novom režimu prehrane do sad čije će neke smjernice zadržati i dalje.

Dunja je oduševljena što je velike promjene primijetila u količini energije koju ima nakon provedenog programa, ne osjeća toliki umor i manje joj se spava tijekom dana.

Valentina pak najveće promjene primijećuje na svojoj liniji, najviše u obujmu struka.

Stoga bi ovaj program čišćenja preporučile svima koji se žele riješiti neželjenih kilograma i nadutosti, povećati životnu energiju i učiniti kožu blistavijom i svježom.

Kako bi poput njih uspješno provodili program Detox Mg podijelili su nekoliko mudrih savjeta i riječi potpore koje će vam dati vjetar u leđa.

Dunja: ''U početku nije lagano i možete naići na poteškoće prvih sedam dana no nakon toga ide sve lakše. Treba izgurati to vrijeme početne krize i onda si super.''

Valentina: ''Naoružajte se voljom. Recite si: ''Ja to zaista želim!'''

Dunja: ''Stalno se motivirajte i postavljajte pitanje 'Zašto to radim?', kao i kod svega u životu.''

Valentina: ''Nije lako, ali ustrajanjem pokazujete koliko ste važni samome sebi.''

Želite li odmah započeti s promjenama, očistiti organizam i krenuti u nove životne pobjede, preuzmite besplatni priručnik programa Detox Mg i pokažite koliko ste važni sami sebi.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju