Božićna sezona vrijeme je partija, stresnih svakodnevica i hladnog vremena, a kako bi vaše lice dobilo najbolju moguću njegu donosimo vam 3 opuštajuća i neinvazivna tretmana vrhunskog kozmetičkog brenda „Biologique Recherche“ čiji se tretmani provode u ekskluzivnom salonu "Ambassade de la Beauté" u ulici Marka Marulića 11 u Zagrebu. U samo sat vremena koža postaje mlađa, pogled otvoreniji, jagode izraženije, a vaše samopouzdanje na vrhuncu

1. Remodeling Face – tretman za otvoreniji izgled očiju, izraženije jagodice, ublaženije bore i jasnije definirane konture lica

Otvoreniji izgled očiju, izraženije jagodice, ublaženije bore i jasnije definirane konture lica samo su neki od rezultata koji se postižu s Remodeling Face.

Remodeling Face koristi naprednu bio-elektroterapiju za personaliziranu njegu kože. Za optimiziranje svojih učinaka, različitim tretmanima Biologique Recherche može se dodati upotreba Remodeling Face.

Kako se poboljšava cirkulacija krvnog i limfnog sustava, postiže se bolja oksigenacija kože, što joj daje čvrstoću i sjaj

Samo profesionalna osposobljenost, temeljito razumijevanje mišića lica, precizna metodologija i osjećaj volumena i oblika omogućit će da se najbolje iskoriste funkcionalnosti aparata Remodeling Face.

Galvanska struja čisti i pročišćava epidermu stimuliranjem saponifikacije masnih kiselina sadržanih u sebumu (ljuštenje). Također poboljšava bioraspoloživost ionizirajućih sredstava (ionizacija). Zahvaljujući svojoj vazomotornoj funkciji, mijenja promjer malih krvnih žila i time potiče mikrocirkulaciju.

Kako se poboljšava cirkulacija krvnog i limfnog sustava, postiže se bolja oksigenacija kože, što joj daje čvrstoću i sjaj. Koža izgleda glađe jer su uklonjene površinske mrtve stanice. Na kraju, smanjene su borice i bore zahvaljujući prodiranju tvari topivih u vodi.

Prepun vitamina i aktivnih sastojaka dobivenih najnaprednijim biotehnologijama, ovaj koktel donosi višestruko korisne rezultate, čak i u slučaju najdevitaliziranjih trenutnih stanja kože. Potiče staničnu obnovu, štiti od štetnog djelovanja slobodnih radikala i jača zaštitne funkcije kože, dok poboljšava hidrataciju i tonus epiderme.

2. Soin Restructurant et Lissant - tretman za restrukturiranje i zaglađivanje

Prvi korak: Zaštita

Kako bi se suočila s kušnjama današnjeg okruženja, epidermu treba hraniti i napuniti esencijalnim hranjivim sastojcima, baš kao i samo tijelo. Prirodne aminokiseline sadržane u Tretmanu za restrukturiranje i zaglađivanje obnavljaju i održavaju cjelovitost prirodnog faktora hidratacije koji upravlja prirodnim procesom pilinga kože. Također reguliraju razinu pH (kiselost) epiderme i obnavljaju njezinu vitalnu ravnotežu.

Hijaluronska kiselina može apsorbirati i do 1.000 puta više vode od svoje težine

Puna vitamina i oligo elemenata, svila kožu opskrbljuje sa svim mineralima koji su joj potrebni i licu pruža baršunasti sjaj. Biljni ekstrakti, bogati antioksidansima, štite kožu od djelovanja slobodnih radikala, tih zloglasnih pokretača procesa starenja!

Drugi korak: Regeneracija

Umorna koža bori se dok izvršava svoje različite funkcije. Regeneracija popravlja povrede epiderme i smanjuje gubitak esencijalnih hranjivih tvari. Ekstrakt buče ograničava upale i neugodne iritacije kože. Potaknuta hijaluronskom kiselinom (polisaharid koji se prirodno nalazi u epidermi), ona započinje proces ozdravljenja.

Ove fibroblastne sintetizirane molekule koži daju čvrstoću i fleksibilnost. Hijaluronska kiselina ima ključnu ulogu u regulaciji vlage u epidermi. Možda je teško povjerovati, ali ova nevjerojatna tvar zapravo može apsorbirati i do 1.000 puta više vode od svoje težine! Na kraju, smirujući omega 3 i 6 kompleks s esencijalnim masnim kiselinama njeguje i omekšava kožu, čineći je ugodnijom, opuštenijom, iznimno glatkom i, jednom riječju, revitaliziranom.

Treći korak: Anti-age

Nakon što je popravljena, zaštićena i pripremljena, koža je spremna za tretman remodeliranja, ekskluzivan za Biologique Recherche. Ovaj tretman sadrži kompleks aminokiselina koji kad je primijenjen izravno na kožu ima neposredni učinak remodeliranja. Pojava borica i bora izrazito je smanjena, osobito oko očiju, usta i nazolabijalnih brazdi. Koža se zaglađena, hidratizirana, čvršća, blistavija i puna života.

3. Soin Biovecteur Marin - tretman za energiziranje i toniziranje kože

Primarni ciljevi Soin Biovecteur Marin tretmana bogatog oligo-elementima su izglađivanje dubokih bora i pomaganje pri sprječavanju pojava mrlja uzrokovanih starenjem.

Antioksidansni sastojci poput japanskih crvenih algi bogatih željezom i jodom, Porphyre i vitamina služe kako bi koži opskrbili energijom

Antioksidansni sastojci poput japanskih crvenih algi bogatih željezom i jodom, Porphyre i vitamina služe kako bi vašu kožu opskrbili energijom, odnosno učinili je odmornom i pripremljenom za suočavanje sa stresnom svakodnevicom.

Također, alge su bogate i mineralima, te se kao prednosti njihova korištenja navode još i učvršćivanje kože te ljuštenje mrtvih stanica kože.

Dermatološki ispitan tretman preporučuje se onima koji se trenutno bore s devitalizirajućom, umornom ili naboranom kožom. Veo od algi na vašem licu ponovno će energizirati vašu kožu, poput šetnje uz more. Koža će biti smirenija zbog protuupalnog efekta blagotvornih algi.