Božićna sezona vrijeme je partija, stresnih svakodnevica i hladnog vremena, a kako bi vaše lice dobilo najbolju moguću njegu donosimo vam 3 opuštajuća i neinvazivna tretmana vrhunskog kozmetičkog brenda „Biologique Recherche“ čiji se tretmani provode u ekskluzivnom salonu "Ambassade de la Beauté" u ulici Marka Marulića 11 u Zagrebu. U samo sat vremena koža postaje mlađa, pogled otvoreniji, jagode izraženije, a vaše samopouzdanje na vrhuncu

1. Remodeling Face – tretman za otvoreniji izgled očiju, izraženije jagodice, ublaženije bore i jasnije definirane konture lica

Otvoreniji izgled očiju, izraženije jagodice, ublaženije bore i jasnije definirane konture lica samo su neki od rezultata koji se postižu s Remodeling Face.

Remodeling Face koristi naprednu bio-elektroterapiju za personaliziranu njegu kože. Za optimiziranje svojih učinaka, različitim tretmanima Biologique Recherche može se dodati upotreba Remodeling Face.

Kako se poboljšava cirkulacija krvnog i limfnog sustava, postiže se bolja oksigenacija kože, što joj daje čvrstoću i sjaj

Samo profesionalna osposobljenost, temeljito razumijevanje mišića lica, precizna metodologija i osjećaj volumena i oblika omogućit će da se najbolje iskoriste funkcionalnosti aparata Remodeling Face.

Galvanska struja čisti i pročišćava epidermu stimuliranjem saponifikacije masnih kiselina sadržanih u sebumu (ljuštenje). Također poboljšava bioraspoloživost ionizirajućih sredstava (ionizacija). Zahvaljujući svojoj vazomotornoj funkciji, mijenja promjer malih krvnih žila i time potiče mikrocirkulaciju.

Kako se poboljšava cirkulacija krvnog i limfnog sustava, postiže se bolja oksigenacija kože, što joj daje čvrstoću i sjaj. Koža izgleda glađe jer su uklonjene površinske mrtve stanice. Na kraju, smanjene su borice i bore zahvaljujući prodiranju tvari topivih u vodi.

Prepun vitamina i aktivnih sastojaka dobivenih najnaprednijim biotehnologijama, ovaj koktel donosi višestruko korisne rezultate, čak i u slučaju najdevitaliziranjih trenutnih stanja kože. Potiče staničnu obnovu, štiti od štetnog djelovanja slobodnih radikala i jača zaštitne funkcije kože, dok poboljšava hidrataciju i tonus epiderme.

2. Soin Restructurant et Lissant - tretman za restrukturiranje i zaglađivanje

Prvi korak: Zaštita

Kako bi se suočila s kušnjama današnjeg okruženja, epidermu treba hraniti i napuniti esencijalnim hranjivim sastojcima, baš kao i samo tijelo. Prirodne aminokiseline sadržane u Tretmanu za restrukturiranje i zaglađivanje obnavljaju i održavaju cjelovitost prirodnog faktora hidratacije koji upravlja prirodnim procesom pilinga kože. Također reguliraju razinu pH (kiselost) epiderme i obnavljaju njezinu vitalnu ravnotežu.

Hijaluronska kiselina može apsorbirati i do 1.000 puta više vode od svoje težine

Puna vitamina i oligo elemenata, svila kožu opskrbljuje sa svim mineralima koji su joj potrebni i licu pruža baršunasti sjaj. Biljni ekstrakti, bogati antioksidansima, štite kožu od djelovanja slobodnih radikala, tih zloglasnih pokretača procesa starenja!

Drugi korak: Regeneracija

Umorna koža bori se dok izvršava svoje različite funkcije. Regeneracija popravlja povrede epiderme i smanjuje gubitak esencijalnih hranjivih tvari. Ekstrakt buče ograničava upale i neugodne iritacije kože. Potaknuta hijaluronskom kiselinom (polisaharid koji se prirodno nalazi u epidermi), ona započinje proces ozdravljenja.

Ove fibroblastne sintetizirane molekule koži daju čvrstoću i fleksibilnost. Hijaluronska kiselina ima ključnu ulogu u regulaciji vlage u epidermi. Možda je teško povjerovati, ali ova nevjerojatna tvar zapravo može apsorbirati i do 1.000 puta više vode od svoje težine! Na kraju, smirujući omega 3 i 6 kompleks s esencijalnim masnim kiselinama njeguje i omekšava kožu, čineći je ugodnijom, opuštenijom, iznimno glatkom i, jednom riječju, revitaliziranom.

Treći korak: Anti-age

Nakon što je popravljena, zaštićena i pripremljena, koža je spremna za tretman remodeliranja, ekskluzivan za Biologique Recherche. Ovaj tretman sadrži kompleks aminokiselina koji kad je primijenjen izravno na kožu ima neposredni učinak remodeliranja. Pojava borica i bora izrazito je smanjena, osobito oko očiju, usta i nazolabijalnih brazdi. Koža se zaglađena, hidratizirana, čvršća, blistavija i puna života.

3. Soin Biovecteur Marin - tretman za energiziranje i toniziranje kože

Primarni ciljevi Soin Biovecteur Marin tretmana bogatog oligo-elementima su izglađivanje dubokih bora i pomaganje pri sprječavanju pojava mrlja uzrokovanih starenjem.

Antioksidansni sastojci poput japanskih crvenih algi bogatih željezom i jodom, Porphyre i vitamina služe kako bi koži opskrbili energijom

Antioksidansni sastojci poput japanskih crvenih algi bogatih željezom i jodom, Porphyre i vitamina služe kako bi vašu kožu opskrbili energijom, odnosno učinili je odmornom i pripremljenom za suočavanje sa stresnom svakodnevicom.

Također, alge su bogate i mineralima, te se kao prednosti njihova korištenja navode još i učvršćivanje kože te ljuštenje mrtvih stanica kože.

Dermatološki ispitan tretman preporučuje se onima koji se trenutno bore s devitalizirajućom, umornom ili naboranom kožom. Veo od algi na vašem licu ponovno će energizirati vašu kožu, poput šetnje uz more. Koža će biti smirenija zbog protuupalnog efekta blagotvornih algi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju