Slavljeničko izdanje tjedna mode održat će se od 24. do 28. listopada na Zagrebačkom velesajmu, a svoje nove kolekcije prikazat će poznata dizajnerska imena

Jubilarno 25. izdanje BIPA FASHION.HR-a ususret uzbudljivom modnom programu predstavlja službenu kampanju, koja već tradicionalno najavljuje najznačajniji modni događaj sezone. Vizuale i u ovoj slavljeničkoj kampanji potpisuje nagrađivani modni fotograf Franjo Matković, pod čijim vodstvom već tradicionalno iz sezone u sezonu nastaju prava umjetnička djela.

I ove sezone kampanja BIPA FASHION.HR-a savršeno interpretira ključnu poruku najveće modne platforme u Hrvatskoj. Originalne ideje, jaka emocija, stvaralačka energija i kontinuirani napredak temelj su uspjeha i dugovječnosti.

I ove sezone kampanja BIPA FASHION.HR-a savršeno interpretira ključnu poruku najveće modne platforme u Hrvatskoj. Originalne ideje, jaka emocija, stvaralačka energija i kontinuirani napredak temelj su uspjeha i dugovječnosti.

Inspiraciju za ovu kampanju Matković je pronašao u eklektičnom pristupu modnoj fotografiji zahvaljujući kojem je genijalnim umijećem spojio klasično i moderno. Digitalno manipulirane fotografije šalju i snažnu poruku aktualnog trenutka u kojem se virtualno isprepliće sa stvarnim, a moda savršeno sažima najbolje iz oba segmenta.

Moda je kreacija, stvaranje, nadogradnja svijeta viđena očima dizajnera, koji na jedinstven način reinterpretiraju društvo i njegove pojave. Zaštitno lice kampanje, prekrasna Gordana Dude iz agencije Talia model, u ovoj je kampanji modna heroina koja odolijeva izazovima i manifestira svoju osobnost, snagu i originalnost.

Cilj mi je bio napraviti vizuale koji su očito digitalno manipulirani i to u tolikoj mjeri da se potpuno izgubi doticaj sa stvarnošću. Želja nam je bila prikazati nešto neopipljivo i prolazno, ali u isto vrijeme čudesno i puno mogućnosti. Moda nam upravo to pruža, beskonačne mogućnosti transformacije i kreacije, a ono što je ključno je snažna ekspresija, izjavio je Franjo Matković povodom lansiranja kampanje za 25. BIPA FASHION.HR.

Slavljeničko izdanje tjedna mode održat će se od 24. do 28. listopada na Zagrebačkom velesajmu, a svoje nove kolekcije prikazat će poznata dizajnerska imena.

U autorskom timu sudjelovala je i Ana Nikačević koja je bila zadužena za styling. Make up je djelo poznatog make up artiste Saše Jokovića, dok je frizuru osmislila Katica Topčić, kreativna direktorica Kevina Murphyja i dugogodišnja članica FASHION.HR tima.

Slavljeničko izdanje tjedna mode održat će se od 24. do 28. listopada na Zagrebačkom velesajmu, a svoje nove kolekcije prikazat će poznata dizajnerska imena: Ivica Skoko, Robert Sever, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina Design, Luka, Arileo, KLISAB, Ana Maria Ricov, Morana Krklec, Anthony Avangard, PRICE ON REQUEST, Jamoi te Ivana Janjić.

U četiri dana programa, u Paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma, u revijama najpoznatijih modnih dizajnera uživat će oko 5000 posjetitelja, a svake sezone BIPA FASHION.HR prati više od 200 akreditiranih predstavnika medija.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju