Proljeće je stiglo, u svom veličanstvenom, raskošnom, romantičnom smislu. Poruka je to nove kolekcije Ivice Skoke prikazane sinoć na reviji u sklopu Bipa FASHION.HR-a kojom je oduševio publiku i još jednom pokazao majstorsko umijeće dizajnera čije su haljine prava umjetnička djela.

Galerija Revija Ivice Skoke na 28. Bipa Fashion.hr-u - 5 Revija Ivice Skoke na 28. Bipa Fashion.hr-u - 16 Revija Ivice Skoke na 28. Bipa Fashion.hr-u - 11 +17 Revija Ivice Skoke na 28. Bipa Fashion.hr-u  

Za novu kolekciju, Ivica Skoko inspiraciju je pronašao u buđenju prirode pa i ne čudi da su novi modeli nježniji i lepršaviji. Svečane haljine zavijene u novo ruho na pisti Bipa FASHION.HR-a zaživjele su tako u svjetlim i pastelnim uzorcima u kombinaciji sa satenom, te neobičnim lameom.

Za novu kolekciju, Ivica Skoko inspiraciju je pronašao u buđenju prirode pa i ne čudi da su novi modeli nježniji i lepršaviji

Skoko je na zanimljiv način spojio svilu i saten koje je upotpunio s materijalima neobičnih tekstura i 3D elemenata. Nova je kolekcija zaokružena romantična priča izrađena u pastelnim nijansama i nježnim uzorcima obogaćena nizom ručno rađenih detalja koji kolekciji daju pomalo bajkoviti prizvuk. Cvjetni uzorci ove su sezone kod Skoke dominirali na pisti, kako u materijalima, tako i u vizualnim efektima na pisti tijekom revije.

Bogatstvo uzoraka i boja može se pronaći u nijansama koje su za Skoku netipične, ali koje je savršeno uklopio u svoju viziju glamurozne, veličanstvene žene. Naglašeni make-up i voluminozna frizura pojačala je kontrast pastelnih nijansi i otmjene elegancije. Silueta je i dalje osnovna nit vodilja Skokinih kreacija jer njegove su haljine stvorene da istaknu eleganciju i veličanstvenost ženske ljepote. Novom je kolekcijom dizajner još jednom potvrdio status vladara modne piste.

Mateyaneira na Fashion.hr-u Fashion.hr: Veliko modno slavlje uz nagradu i revije pet sjajnih dizajnerskih imena

Fashion.hr: Muška moda u prvom planu Fashion.hr: Četiri poznata dizajnerska imena i muška moda u prvom planu

Revija Roberta Severa otvorila Bipa Fashion.hr Fashion.hr: Ženstveni komadi Roberta Severa na otvorenju hrvatskog tjedna mode

Od 19. ožujka Paviljon 5 Zagrebačkog velesajma rezerviran je 28. Bipa FASHION.HR na kojem lideri hrvatske modne scene imaju priliku predstaviti svoje najnovije kolekcije za proljeće-ljeto 2019. Zagrebačkoj publici preostalo je još popratiti finale nacionalnog tjedna mode na kojem će nastupiti dizajneri: Branka Donassy, Marina Design, modni dvojac KLISAB, Arileo pod pokroviteljstvom branda CCC, Ana Maria Ricov te Zoran Aragović koji će pod pokroviteljstvom branda Philips proslaviti 15 godina postojanja brenda BiteMyStyle.

Revija Ivice Skoke na 28. Bipa Fashion.hr-u - 13 Revija Ivice Skoke na 28. Bipa Fashion.hr-u (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju