Jedna od iščekivanijih revija na BIPA FASHION.HR-u svakako je revija dizajnera Roberta Severa poznatog po svom istančanom pristupu ženskom odijevanju

Rafinirano, elegantno, jako šik i ženstveno, ali prije svega samosvjesno – to je stil koji njeguje muza Roberta Severa. Ona je strastvena u svemu što radi, ona je emancipirana i modu koristi kao izraz svojeg karaktera.

Uvijek se trudim obožavanje žena pokazati kroz svoj rad, stvarajući iskreno i sa smislom.

--Robert Sever, dizajner

Takva je nova kolekcija koju će publika imati priliku vidjeti prvog dana BIPA FASHION.HR-a, a za koju je dizajner odlučio premijerno prije piste snimiti fantastičnu kampanju koja evocira duh nekih prošlih vremena i zaboravljenog "visokog društva" u kojem je odijevanje bilo odraz stava.

Na samostalnoj reviji pod pokroviteljstvom beauty branda Noelle, Robert Sever predstavit će 60 odjevnih kombinacija u sklopu nove kolekcije koju je nazvao Kristina.

Kolekcija od pregršt dnevnih kombinacija, čime se RS brand najviše i voli baviti, upotpunjena je upečatljivim kaputima u dvije linije – ženskoj i muškoj.

Dizajner prepoznatljiv po složenim total lookovima na svakoj reviji i ove je sezone pripremio selekciju nakita, kruna, kapa, šalova i bandana marama.

Brand koji postoji već 16 godina radim uvijek s puno ljubavi strasti i velikog poštovanja prema ženama.

Uvijek se trudim obožavanje žena pokazati kroz svoj rad, stvarajući iskreno i sa smislom, a kako već dugo razmišljam o muškoj estetici, odlučio sam kolekciju začiniti i muškim kombinacijama, a riječ je o odjeći koju i sam vrlo rado nosim i koju osobno preferiram – od inspiracije džinsom 90-ih, preko vojničkih kaputa, jednostavnih košulja i sportskih majici, otkriva mali dio svoje nove modne priče koju predstavlja novom kampanjom.

Odjeća prepoznata kao romantična, šik poslastica koja ispunjava potrebe moderne žene i muškarca i ove je sezone nastavak ideje koju poznati dizajner ima o tome kako suvremeni ljudi izgledaju, a dosljedan je ostao i u osmišljavanju imena kolekcija.

Kako su sve RS kolekcije inspirirane stvarnim ženama i nakon što je prošle zime bila jedno od zaštitnih lica kampanje, ovo jesensko-zimsko izdanje Severovih modnih majstorija dobilo je ime po njegovoj prijateljici Kristini Bangouri.

Stvaranje kreacija koje su postale must have ulične mode te traženje inspiracije u prijateljicama i klijenticama tajne su uspjeha poznatog dizajnera, koji će se publici predstaviti u sklopu 25. sezone BIPA FASHION.HR-a, 24. listopada.

U paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma u sklopu jubilarnog izdanja, koji traje od 24. do 28. listopada u četiri će modna dana nastupiti i ostala poznata dizajnerska imena: Ivica Skoko, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Arileo, Luka, Anamaria Ricov, Morana Krklec, Klisab, Anthony Avangard, PRICE ON REQUEST, JAMOI i Ivana Janjić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju