Ako ste ikad nosili visoko rezani kupaći kostim ili ga barem probali, onda znate da se radi o modelu koji može biti nezgodan pa i neudoban. Međutim, jedan visoko rezani kostim nadmašio je sve druge toliko da već nekoliko dana zabavlja žene na Twitteru.

Prva ga je primijetila i na svom Twitteru podijelila novinarka Alanna Okun. Uz fotografiju jako visoko rezanog crvenog kupaćeg kostima napisala je "Kako bi moje tijelo trebalo izgledati...".

Njezina objava skupila je više od 40 tisuća lajkova, ali i nekoliko stotina komentara, uglavnom od strane žena koje je ovaj kupaći kostim pošteno nasmijao - i probudio njihovu kreativnost. Pitale su se misle li tvorci ovog kupaćeg kostima da se noge nastavljaju direktno na grudi, ali i puno drugih stvari.

Umorni ste od osjećaja nesigurnosti zbog vaše stražnjice? S našim novim kupaćim kostimom toliko ćete se brinuti zbog svijeta koji vidi vaše stidne usne da ćete zaboraviti na stražnjicu, jedan je od komentara na objavu.

Kako se ovo točno nosi, još je jedan komentar i vrlo često pitanje ispod objave.

Slika nije dostupna Pet modela kupaćih kostima koji će zakamuflirati trbuh

Slika nije dostupna Severina: Crveni bikini za manji trbuščić koji žene vole nositi na plažu

Korisnice Twittera bacile su se i na izradu ilustracija kako bi njihova tijela "trebala izgledati". Tviterašice je kupaći kostim podsjetio i na praćku, a neke su se sjetile i popularnog Borata i njegovih kreacija.

Biste li vi nosili ovaj kupaći kostim?

glasova:

U svakom slučaju, složne su oko toga da je barem cijena od 11 dolara (69 kuna) pogođena, kao i oko toga da se u ovakvom modelu baš ne vide na plaži. A vidite li se vi? Recite nam u našoj anketi. Sporni kostim pogledajte u nastavku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju