Brojne su dame što se tiče izgleda tijela najnesigurnije u području oko struka. Sitni nedostaci s prvim dolaskom ljeta postaju pravi problem zbog skidanja u kupaće kostime. No s obzirom na to da proizvođači itekako osluškuju potrebe dama, ove su sezone veliki hit jednodijelni pametni kostimi s efektom vizualne liposukcije.

Baš kako je pametna haljina svakoj dami olakšala vječitu borbu u prikrivanju sitnih nedostataka, tako su i kupaći kostimi svoju misiju čarobnog štapića shvatili doslovno.

Točnije, riječ je o modernim tehnologijama u službi izrade materijala koji svojom strukturom uspijevaju usukati kritične zone, posebice one oko  trbuha, dok revolucionarni kroj nevidljivim šavovima zaglađuje konture struka.

Prvaci u misiji skrivanja trbuha jesu jednodijelni ženstveni kostimi, a kako biste ih iskoristili, birajte one s pet pametnih rješenja za prikrivanje.

Slika nije dostupna Već od 86 kuna: 15 jednodijelnih badića za dame većeg konfekcijskog broja

Kupaći kostim brenda Yamamay To se traži: Deset modela kupaćih kostima koji sve drže na svom mjestu

1. Nabori

Idealni saveznik prikrivanja trbuha jesu nabori slojevito našiveni na predjelu trbuha, ali dobro će funkcionirati i ostali naborani modeli.

2. Okomite prugice

Igra s prugicama jedna je od najpoznatijih kamuflaža koja po želji izdužuje i stanjuje figuru, a kada je riječ o kupaćem kostimu, birajte one s okomitim prugicama.

3. Krupni uzorak

Krupni uzorak uspijeva skrenuti pažnju s obujma oko trbuha koji ostaje zakamufliran i potpuno se gubi ispod materijala.

4. Colorblock modeli

Birajte modele koji su u donjem dijelu tamne boje, a u gornjem svijetle ili pak imaju kontrastni uzorak.

5. Modeli u crnoj boji

Dobri stari klasični kupaći kostimi u crnoj boji sjajan su odabir jer stanjuju kompletnu figuru, a trbušni dio vizualno će ujednačiti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju