Brojne su dame što se tiče izgleda tijela najnesigurnije u području oko struka. Sitni nedostaci s prvim dolaskom ljeta postaju pravi problem zbog skidanja u kupaće kostime. No s obzirom na to da proizvođači itekako osluškuju potrebe dama, ove su sezone veliki hit jednodijelni pametni kostimi s efektom vizualne liposukcije.

Galerija Badić s naborima na trbuhu, Only Carakoma, 299 kuna Badić s okomitim prugicama, Oysho, 259 kuna Badić s krupnim uzorkom, Shein, 127 kuna +2 Colorblock badić, Lisca, 485 kuna

Baš kako je pametna haljina svakoj dami olakšala vječitu borbu u prikrivanju sitnih nedostataka, tako su i kupaći kostimi svoju misiju čarobnog štapića shvatili doslovno.

Točnije, riječ je o modernim tehnologijama u službi izrade materijala koji svojom strukturom uspijevaju usukati kritične zone, posebice one oko  trbuha, dok revolucionarni kroj nevidljivim šavovima zaglađuje konture struka.

Prvaci u misiji skrivanja trbuha jesu jednodijelni ženstveni kostimi, a kako biste ih iskoristili, birajte one s pet pametnih rješenja za prikrivanje.

Mango, 599,90 kn Već od 86 kuna: 15 jednodijelnih badića za dame većeg konfekcijskog broja

Dvodijelni kupaći kostimi nezaobilazan su dio ljeta Deset modela kupaćih kostima koji sve drže na svom mjestu

1. Nabori

Idealni saveznik prikrivanja trbuha jesu nabori slojevito našiveni na predjelu trbuha, ali dobro će funkcionirati i ostali naborani modeli.

Badić s naborima na trbuhu, Only Carakoma, 299 kuna Badić s naborima na trbuhu, Only Carakoma, 299 kuna (Foto: About You)

2. Okomite prugice

Igra s prugicama jedna je od najpoznatijih kamuflaža koja po želji izdužuje i stanjuje figuru, a kada je riječ o kupaćem kostimu, birajte one s okomitim prugicama.

Badić s okomitim prugicama, Oysho, 259 kuna Badić s okomitim prugicama, Oysho, 259 kuna (Foto: Oysho)

3. Krupni uzorak

Krupni uzorak uspijeva skrenuti pažnju s obujma oko trbuha koji ostaje zakamufliran i potpuno se gubi ispod materijala.

Badić s krupnim uzorkom, Shein, 127 kuna Badić s krupnim uzorkom, Shein, 127 kuna (Foto: Shein)

4. Colorblock modeli

Birajte modele koji su u donjem dijelu tamne boje, a u gornjem svijetle ili pak imaju kontrastni uzorak.

Colorblock badić, Lisca, 485 kuna Colorblock badić, Lisca, 485 kuna (Foto: Lisca)

5. Modeli u crnoj boji

Dobri stari klasični kupaći kostimi u crnoj boji sjajan su odabir jer stanjuju kompletnu figuru, a trbušni dio vizualno će ujednačiti.

Crni badić za oblikovanje tijela, Yamamay, 529 kuna Crni badić za oblikovanje tijela, Yamamay, 529 kuna (Foto: Yamamay)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju