Tek što su strani mediji točkastu haljinu brenda Zara proglasili kraljicom ljeta, britansko izdanje magazina Vogue ušlo je u natjecanje za najpopularniju haljinu ove ljetne sezone s jednim drugim modelom.

Galerija Haljina brenda Ganni - 1 Haljina brenda Ganni - 4 Haljina brenda Ganni - 2 +1 Haljina brenda Ganni - 3

Naime, uredništvo njihovog online izdanja hit-haljinom ljeta 2019. godine proglasilo je model danskog brenda Ganni.

Do vas je možda stigla vijest da je određena crno-bijela točkasta haljina viralni hit ljeta. Vogue se s time ne slaže. Koji model dominira kućom Vogue tijekom ovog neočekivanog britanskog vala vrućine? Upečatljiva neonska haljina danskih majstora energičnog i nekonvencionalnog stila, piše Vogue.

Haljina brenda Ganni - 4 Ganni, 270 dolara (1788 kuna) (Foto: Ganni)

Napominju kako trenutno šest njihovih zaposlenica s vrlo različitim i osobnim stilom odijevanja ima dugačku haljinu bez rukava s kariranim uzorkom koja se prodaje po cijeni od 270 dolara (1788 kuna).

Haljina na točkice španjolskog brenda preplavila je društvene mreže Kraljica ljeta: Popularna haljina za 299 kuna sada ima i svoj profil na Instagramu

Napravljena je materijala koji se naziva seersucker, iznenađujuće ugodne mješavine pamuka i poliestera koja se ne gužva.

Udoban ljetni model pristaje ženama različitih konfekcijskih veličina i to je dodatan razlog zbog kojeg je potražnja za haljinom poznatog skandinavskog brenda trenutno toliko velika.
 


Za nekoga poput mene tko ima veliko poprsje i nimalo želje za pokazivanjem nogu, ovo je vrlo laskava opcija. Zahvaljujući materijalu možeš je samo smotati i ubaciti u torbu, a onda nabrzinu izvaditi i odmah je odjenuti. Nosila sam je na plažu sa sandalama i na večeru s disco torbicom. Pere se u mašini na 30 Celzijevih stupnjeva i ne treba je glačati
, kaže Naomi Pike, urednica Miss Vogue.

Biste li nosili neonsku haljinu brenda Ganni?

glasova:

POGLEDAJTE I 15 MODELA PROZRAČNIH LJETNIH HALJINA:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju