Dizajner Zoran Aragović koji stoji iza brenda BiteMyStyle fashion design snimio je kampanju za aktualnu kolekciju jesen-zima 2017/18 nedavno prikazanu u sklopu Bipa Fashion.hr-a

Galerija

Glavna lica kampanje za novu kolekciju BiteMyStyle su modeli Tea Kramer i Lucija Putanec iz agencije Talia a sam vizual upotpunjen je zanimljiv grafičkim i geometrijskim rješenjima koja su djelo fotografa Denisa Butoraca. Kosu potpisuje Katica Topčić za Kevin Murphy Hrvatska dok je make up djelo Ivane Bilandžije Billy za Illamasqua i Jean D'Arcel.

Dizajner Zoran Aragović je za aktualnu sezonu osmislio urbanu street style kolekciju sa sportskim elementima. Kolekcijom dominiraju oversized kaputi, tunike s kapuljačama i hlače širokog kroja midi dužine. Elementi koji se provlače kroz kolekciju su trake u raznim bojama koje se najčešće koriste na sportskim dresovima no u Aragovićevoj priči one postaju elementi kojima ukrašava odjeću na svoj prepoznatljivi način.

Forme su izrazito jednostavne s naglašenim volumenom, odjeća je izrazito nosiva i idealna za nošenje kao dnevna ali i kao večernja.

Prvi dio kolekcije sastavljen je od kombinacije crne i bijele dok u drugi dio dizajner na tu bazu dodaje boje poput plave, roze i žute i to u metaliziranim varijantama. Tkanine koje dizajner koristi su uglavnom one koje su zapravo i učestale u sportskoj modi poput felpe, štepanih materijala za kapute ili bomber jakna, mrežica i neoprena. Uz trake u bojama Aragović je osmislio i svoj print s već prepoznatljivim BITE ME natpisom koji se pojavljuje na tajicama, neopren haljinama i jaknama.

Forme su izrazito jednostavne s naglašenim volumenom, odjeća je izrazito nosiva i idealna za nošenje kao dnevna, ali i kao večernja.

Kao nadopuna kolekcije BiteMyStyle nam donosi kravate s natpisima koje se kombiniraju uz košulju i bomber jakne te torbe u formi ruksaka, pismo torbi ili one karakteristične za odlazak u teretanu no ovaj puta u Aragovićevoj interpretaciji.

BiteMyStyle kolekcija s nagalšenim volumenom (Foto: Denis Butorac )
BiteMyStayle kolekcija je izrazito nosiva i idealna za nošenje kao dnevna, ali i kao večernja (Foto: Denis Butorac ) Foto: Denis Butorac