"Black Friday" odnosno "Crni petak" popularni je američki koncept koji se prije nekoliko godina preselio i kod nas i otada se vraća iz godine u godinu. Ništa drugačije neće biti ni ove 2021.

Ovaj dan popusta koji se u mnogim trgovinama produži i na čitavi tjedan mnogi vide kao idealnu priliku za početak blagdanskog šopinga, ali i nabavku nekih stvari koje imaju na svojim šoping listama po povoljnijim cijenama.

Što se tiče sniženja, ono se razlikuje od trgovine do trgovine. Neke snize cjelokupni, a neke dio asortimana. Popusti su također različiti.

U svakom slučaju, Crni petak prilika je za povoljniji šoping, a mi smo u nastavku izdvojili dio ponude iz svijeta ljepote koju ćete moći pronaći po sniženim cijenama.

1. Rox Beauty

Black Friday u Rox Beautyju je već počeo i traje do isteka zaliha ili najkasnije do 28. studenog. Na popustima koji se kreću do 50 posto možete kupiti beauty gadgete i kozmetiku.

Između ostalog, na popustu je i Stylpro beauty fridge, hladnjak za kozmetiku koji je snižen s 530 na 339 kuna. Radi se o uređaju koji osigurava da kozmetički proizvodi, posebno organski, taju dulje i održavaju vrhunsku optimalnu svježinu.



2. Afrodita

Afrodita s popustima na webshopu počinje 26. studenog, a povoljniji šoping možete obaviti do 29. studenog. On će iznositi 15 posto na cjelokupan asortiman uz kod BF15, a za vrijeme trajanja akcije poštarina je besplatna.

Proizvod koji bi vam se mogao svidjeti je Afroditin Multiactive C10 Vitamin super shot. Radi se o 10% vitaminu C nove generacije iz Japana koji ima 25 puta snažnije djelovanje u usporedbi s često upotrebljavanim vitaminom C. Namijenjen je za sve tipove kože, a problemi kod kojih pomaže su bezlična, umorna koža bez sjaja, koža sklona pigmentaciji te neravnomjeran ten. Puna cijena seruma je 459 kuna.



3. L'Occitane

Mnogima omiljeni Loccitane imat će popuste u trgovinama i u webshopu koji će vrijediti od 26. do. studenog. Konkretno, za kupnju u iznosu do 350 kuna dobit ćete popust u iznosu od 15 posto, a kupnje od 350 kuna ili više osigurat će vam 20 posto popusta.

Black Friday prilika je tako za nabavku nekog od omiljenih proizvoda ovog brenda. Jedan od njih definitivno je bademovo koncentrirano mlijeko koje se prodaje po cijeni od 361,40 kuna.

Radi se o mlijeku koje kožu hidratizira i čini je mekom, trenutno je uljepšava i pomaže ju učiniti vidljivo čvršćom i elastičnijom.

4. Douglas

Akcije traju i u Douglasu. Uskoro će otkriti planove za Crni petak, a već sad u tijeku je popust od 20 posto na određene brendove koji završava danas pa njihovom webshopu možete provjeiti je li nešto s vaše liste želja sniženo. 

5. DM

Za kraj smo ostavili DM u kojem će "Black Friday" i ove godine zamijeniti "Giving Friday", odnosno dan u kojem svaka kupnja čini dobro djelo.

Što to znači? To znači da će DM pet posto ukupnog dnevnog prometa donirati u dobre svrhe. Svake godine otkad DM provodi ovu akciju novac se donira različitim udrugama i projektima, a ove godine donacija je usmjerena prema Centru za cističnu fibrozu djece i odraslih KBC-a Zagreb.

 


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju