NOĆ STVORENA ZA AVANTURU

Doživi nezaboravnu noć punu avanture, rekao je.
Tulumari s nama, pozivaju je.
Pustit ću da me ponese trenutak.
Neka avantura započne.
Nakratko ili zauvijek.
Od sumraka do zore.
Neka noć bude beskrajna i besana.
Val nezaboravnog užitka
koji teče mojim venama.
Uvijek spremna na nova iskustva.
U svitanje promatram zasljepljujuću svjetlost.
Pulsirajući grad.
Moja noć bez sna.

NOĆ STVORENA ZA AVANTURU

Neka čarolija započne. Poput bijele kave koja podiže raspoloženje. Intenzivna i eterična, samo za odvažne. Prodorna baza koja vas zapljusne poput vala i povuče u kovitlac.

YSL Beauté predstavlja BLACK OPIUM NUIT BLANCHE. Novo mirisno iskustvo. Neočekivanu reinterpretaciju prepoznatljivih sastojaka njegovog prethodnika BLACK OPIUM EAU DE PARFUM. Obećanje nadasve uzbudljive i jedinstvene noći u kojoj je sve moguće.

Kreirajući opojni mirisni vrtlog, BLACK OPIUM NUIT BLANCHE unosi magnetičnu energiju u tamu beskrajne noći. Neodoljivu ženstvenost. Sirovu privlačnost. Magnetičan i tajanstven miris koji potiče na život punim plućima, bez ograničenja.


Sve vidim.
Sve znam.
Zar ste mislili da ću vam baš sve odati?
Uvijek zadržite nešto za sebe.
Dragocjena tajna
utkana u moju kožu
ostavit će jedinstveni trag…
Približi se.
Usudi se udahnuti.
Sada me vidiš.
A sada…više ne.

MIRIS NOĆNE AVANTURE

Vrhunski tvorci parfema Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Honorine Blanc i Olivier Cresp ponovno udružuju snage i ispisuju treće poglavlje mirisne avanture BLACK OPIUM, kreirajući gurmanski miris nove generacije.

Odišući čistom bijelom energijom, BLACK OPIUM NUIT BLANCHE smjesta razbuđuje osjetila. Svilenkasto glatka rižina maglica golica osjetila, donoseći delikatan, topao osjećaj koji je jednako rijedak i dragocjen kao i sama nota, uhvaćena u mirisni zagrljaj s nepredvidljivim burbon paprom. Ovaj sastojak, porijeklom s otoka Reunion, ublažen je i pažljivo pretočen u ekstrakt visoke čistoće, uz naznaku elektrizirajućeg i vibrantnog začinsko-cvjetnog karaktera.

Neka te obasja zraka svjetlosti. Duboko udahni i osjetit ćeš očaravajući apsolut narančinog cvijeta u srcu mirisa. Britak, osvježavajući i blistav. Latice s Mediterana zrače sunčevim sjajem, a kristalne note donose savršeni sklad u kombinaciji s delikatnim aspektima akorda božura. Svitanje zore.

Putena opsesija bjelinom. Legendarna baza: akord kave koja je sazrijevala preko 40 dana i čuvana u zapečaćenoj posudi sve dok nije postignuta željena razina kvalitete. Apsolut vanilije njegov je sladostrasni mirisni partner. Ubrana je na otocima Indijskog oceana, a potom obrađena u Grasseu i uklopljena u plemenitu, tajanstvenu i animalističku notu koja zrači subverzivnom tamom. Esencija sandalovine još je više naglašava. Sjenovit, topao i vlažan akcent koji miriše na prirodu. Sve je obavijeno velom bijelog mošusa, poput toplog i nježnog dara koji ostavlja puteni trag žudnje.

Blistava tekućina. Miris stvoren za nezaboravnu, intenzivno proživljenu noć sve do zore.

Letimičan pogled.

Nagovještaj.
Svjetlucanje srebra,
Bljesak ružičastog zlata.
Izazovan. Neodoljiv.
Osjeti njegovu britkost.
Odvažan i nezaustavljiv.
Intrinzične čistoće,
adrenalinskog plama.
Magnetično privlačan,
baš kao da je stvoren samo za mene.
Potpuno se prepusti…

USIJANA LJEPOTA

Nikada dosadan. Blistav, ali nimalo kičast. Taman poput noći, ali s primjesom ružičasto-bijele boje svitanja.

Magnetičan miris kojem je potreban ženski dodir.

BLACK OPIUM NUIT BLANCHE doživljava nezaboravan debi u bočici istog oblika kao i kod kultnog mirisa BLACK OPIUM. No sve ostalo je drugačije.

Crna je boja toliko ulaštena da je gotovo crno-crvenog odsjaja; lak savršene glatkoće u moru tisuću srebrnih zvijezda.

Iz srca isijava dragocjena tekućina s pogledom na svijet protkan ružičastim primjesama. Tko zna kakva čarobna noć slijedi nakon otvaranja čepa u nijansi ružičastog zlata…


Sms poruke. Seksi poruke.
Igra riječi. Predigra.
Trebam li poći?
Obećanja, avanture…
Noć s neodoljivim neznancem.
Ili prepuštanje hipnotičkom zovu.
Ritmu plesnog podija.
Val energije, doza ekstaze.
Čista poput adrenalina.
Uzbudljiva igra lovice.
Da se prepustim, ili ipak ne?
Je li noć već završila?
Nikada.

BESKRAJNA NOĆ

Zabava. Svjetla. I noć puna avanture koju savršeno utjelovljuje Edie Campbell, zaštitno lice mirisa BLACK OPIUM.

Edie savršeno odražava kultni BLACK OPIUM stav. Snažna, senzualna i karizmatična, korača predvorjem, primajući sms poruke koje je istovremeno ometaju i zabavljaju. Hoće li poći kući, vratiti se na zabavu ili započeti novu avanturu?
Njezini je prijatelji slijede u stopu, a obožavatelji salijeću. Sviće zora; odluke su donesene. Njezin je impozantni miris pokreće i još više potiče uzbuđenje. Tko će pobijediti? Fotograf koji je na zabavi fotografira pa joj potom šalje zabilježene trenutke? Prijatelji koji žele da ostane na zabavi?

Sva ograničenja i pravila više ne vrijede. Mobitel joj odjednom izmiče kroz prste… Napokon je slobodna. Noć teče svojim tokom na prekrasnoj krovnoj terasi s pogledom na grad tik pred zoru. Avantura se nastavlja...

U znak proslave lansiranja mirisa BLACK OPIUM NUIT BLANCHE, YSL Beauté te poziva da proživiš Edienu noćnu avanturu putem jedinstvenog digitalnog, interaktivnog ekrana.
Provedi uzbudljivu noć bez sna.

Informativne cijene:
BLACK OP EDP NUIT BLANC V30ML ~ 403 hrk
BLACK OP EDP NUIT BLANC V50ML ~ 621 hrk
BLACK OP EDP NUIT BLANC V90ML ~ 803 hrk

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju