Prosinac i siječanj su mjeseci najvećeg broja zaruka pa zlatarne Zaks na cijeli asortiman srebra, zlata i satova daruju 30% popusta od 12. do 26. prosinca

Zagreb, 12. prosinac, 2016. – Nešto je nevjerojatno romantično u posljednjem i prvom mjesecu u godini, potvrđuju to parovi diljem svijeta jer broj zaruka tada značajno raste! U skladu s trendom zaruka za Božić i Novu godinu kao i za vrijeme zimskih godišnjih odmora, zlatarne ZAKS od 12. do 26. prosinca svima daruju popust od 30% na cjelokupan asortiman koji vrijedi bez obzira na način plaćanja. Popust se odnosi na srebro, čelik, satove renomiranih proizvođača te briljante. Uz sve to, dio asortimana zlatnog nakita s dijamantima ima cijene niže za čak 40% za sve one koji se žele počastiti nakitom kojeg će nositi zauvijek.

Za svakog je zaljubljenog muškarca važno da na vrijeme dozna koju veličinu zaručničkog prstena treba njihova buduća bolja polovica. Tako iz ZAKS-a savjetuju da se to može postići malim bezbolnim trkom – kratkotrajnim otuđivanjem bilo kakvog prstena odabranice. „Donesite nam prsten u ZAKS, a mi ćemo ga u nekoliko minuta izmjeriti i saznati koji Vam broj zaručničkog prstena treba. Također, na odabrani zaručnički prsten ćemo vam besplatno ugravirati poruku po želji“, poručuju iz ZAKS-a.

Zlatarne Zaks potražite na adresama: ZAGREB Trg bana Josipa Jelačića 1, Masarykova 9, Avenue Mall Zagreb, Arena Zagreb, City Center One East, Sesvete - Trg Dragutina Domjanića 2; SPLIT Mall of Split, Krešimirova 6, RK Prima 3, City Center One Split; SLAVONSKI BROD City Colosseum; RIJEKA Robna kuća Ri, Riva 6, ČAKOVEC Ul. kralja Tomislava 3, ZADAR Supernova centar.

Više informacija i prodajna mjesta potražite na : www.zaks.hr.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju