Na desetu obljetnicu od početka prikazivanja serije Tračerica, prisjećamo se kako se stilski razvijala Blake Lively koja je u popularnoj televizijskoj seriji tumačila ulogu Serene Van Der Voodsen

Popularna televizijska serija Gossip Girl već je s prikazivanjem prve epizode 2007. stekla kultni status sličan onome koji je u to vrijeme imao Seks i grad.

Blake Lively usporedo sa serijom "Tračerica" pretvorila se u stilski ikonu.

Svaki je od članova glumačke ekipe imao pomno razrađen i prepoznatljiv modni stil za koji je zaslužan kostimograf Eric Daman. Prije nego je počeo raditi na setu Tračerice, Daman je asistirao u prije spomenutom Seksu i gradu.

A jedna se od glumica usporedo sa serijom pretvorila u pravu modnu ikonu.

Radi se naravno, o Blake Lively, danas i najpopularnijom članicom glumačke ekipe za čiji je zvjezdani status zaslužan i zgodni suprug Ryan Raynolds.

Ako pogledamo fotografije s početka snimanja, za neka svoja izdanja možda ne bi dobila čistu peticu, a i njezinom poziranju pred fotoobjektivima također je nedostajalo iskustva.

Bilo joj je potrebno nekoliko godina da njezina pojavljivanja na crvenom tepihu počnu dobivati epitete savršenih i stilski besprijekornih.

Stilsku evoluciju Blake Lively i neke od njezinih najboljih trenutaka sa crvenog tepiha možete pogledati u galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju