Na Njujorškom tjednu mode svoju novu kolekciju prikazao je i Michael Kors, a među poznatim damama koje su došle pogledati njegovu reviju bila je i Blake Lively

Galerija Blake Lively Blake na reviji Michaela Korsa Uz Korsov baloner kombinirala je štikle Christiana Louboutina +2 Blake Lively Američka glumica Blake Lively velika je obožavateljica dizajnera Michaela Korsa. Na važnim događanjima često se pojavljuje u Korsovim kreacijama, a predstavljanja njegovih kolekcija ne propušta.

Tako je došla pogledati i reviju održanu u sklopu Njujorškog tjedna mode na kojoj je prikazana kolekcija za jesen/zimu 2018. godine.

Blake ne propušta revije Michaela Korsa.

Lijepa 30-godišnja glumica na reviju je stigla u fantastičnom crvenom lakiranom baloneru s Korsovim potpisom.

Kombinirala ga je s štiklama Christiana Louboutina i torbom modne kuće Louis Vuitton, ali ova dva "dodatka" nisu mogla doći do izražaja pored upečatljivog balonera koji je uistinu mamac za poglede.

Uskoro nam stiže proljeće pa ćemo i mi uskočiti u ovaj odjevni komad, ali na hrvatskim ulicama vjerojatno nećemo viđati ovakve modele. Hrvatice su u dnevnim prigodama ipak sklonije neutralnijim bojama i materijalima koji su prikladniji za odlazak na posao i odrađivanje brojnih obveza, ali sigurno će se naći neka odvažna trendseterica koja će posegnuti za ovako efektnim modelom.
Blake na reviji Michaela Korsa Blake na reviji Michaela Korsa (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju