Blake Lively i njezina mama, glumica Elaine Lively bile su gošće na otvorenju trgovine Tiffany & Co. smještenoj na čuvenoj Petoj aveniji u New Yorku. Blake je izgledala senzacionalno u pripijenoj smeđoj kožnatoj haljini koja slavi ženske obline.

Galerija Blake Lively u smeđoj kožnatoj haljini američkog dizajnera Brandona Maxwella - 5 Blake Lively u smeđoj kožnatoj haljini američkog dizajnera Brandona Maxwella - 3 Blake Lively u smeđoj kožnatoj haljini američkog dizajnera Brandona Maxwella - 2 +4 Blake Lively u smeđoj kožnatoj haljini američkog dizajnera Brandona Maxwella

Blake Lively nosila je dugačku haljinu na kopčanje ispod koje, kako se čini, glumica nije nosila grudnjak, a riječ je o vrlo uskom modelu koji ocrtava liniju tijela i ističe siluetu. Haljina ima klasičnu kragnu, dugačke rukave i remen koji je dodatno naglasio struk.

Blake Lively u smeđoj kožnatoj haljini američkog dizajnera Brandona Maxwella - 6 Blake Lively u smeđoj kožnatoj haljini američkog dizajnera Brandona Maxwella (Foto: Profimedia)

Blake je haljinu gore nosila potpuno raskopčanu, dok je u donjem dijelu zakopčala tek nekoliko gumbi zbog čega je prelijepa glumica izgledala još atraktivnije. Haljinu izrađenu od veganske kože potpisuje američki dizajner Brandon Maxwell, a riječ je o modelu košulje-haljine naziva Marlowe koja se može nositi s ili bez remena.

Odabrale čitateljice: Tko je nosio najljepšu haljinu na dodjeli nagrade Porin? Naljepša haljina s 30. dodjele Porina Sandra Bagarić na 30. dodjeli Porina Sandra Bagarić na 30. dodjeli Porina +7 Zrinka Cvitešić

Blake Lively u Zarinim trapericama: Najpopularniji model za 2023. godinu Blake Lively u trapericama iz Zare Blake Lively u izlasku s prijateljicama Blake Lively nosi traperice iz Zare +3 Zara, 29,95 EUR

Stajling je začinila smeđim sandalama s vrtoglavo visokom potpeticom modne kuće Christian Louboutin te, prigodno, luksuznim nakitom Tiffany & Co., a posebno se istaknula moćna ogrlica u obliku zmije.

Blake Lively s mamom Elaine Lively na otvorenju dućana Tiffany & Co. u New Yorku Blake Lively s mamom Elaine Lively na otvorenju dućana Tiffany & Co. u New Yorku (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju