U našoj anketi pitali smo vas čija vam se haljina s jubilarne 30. dodjele glazbene nagrade Porin najviše sviđa, a premoćnu pobjedu odnijela je haljina koja na prvi pogled osvaja svojom bezvremenskom ženstvenom elegancijom i osvježavajućom bojom.

Galerija Naljepša haljina s 30. dodjele Porina Sandra Bagarić na 30. dodjeli Porina Sandra Bagarić na 30. dodjeli Porina +7 Zrinka Cvitešić u haljini Matije Vuice

S 848 glasova, u trenutku pisanja ovog teksta, za najljepšu haljinu s 30. dodjele Porina naše čitateljice izabrale su haljinu operne pjevačice i glumice Sandre Bagarić. Šarmantna umjetnica izgledala je besprijekorno elegantno u dugačkoj toaleti asimetričnog kroja na jedno rame koja ističe struk, a posebna je i zbog svoje svijetlo plave boje uz koju su sjajno pristajale cipele, torbica i nakit zlatne boje.

Sandra Bagarić na 30. dodjeli Porina Sandra Bagarić nosi haljinu brenda Solace London (Foto: Tomislav Kristo/Cropix)

Riječ je o modelu brenda Solace London čije kreacije nose i Catherine Middleton, Zendaya, Kendall Jenner, Jennifer Lopez, Bella Hadid i Chrissy Teigen.

Catherine Middleton u haljini brenda Solace London Catherine Middleton u haljini brenda Solace London (Foto: Profimedia)

Drugu najljepšu haljinu, prema vašim glasovima (154), nosila je Zrinka Cvitešić, a glumičin odabir bila je kreacija Matije Vuice s gornjim dijelom u obliku korzeta boje kože, dok je donji dio izrađen od tila u obliku slojevitih volana. Svidjela vam se i crna pripijena haljina trećeplasirane Mije Dimšić, a vamp kreaciju asimetričnog kroja potpisuje modni dvojac Elfs.

Elegantna Sandra Bagarić: Je li ovo najljepša haljina s 30. dodjele Porina? Mia Dimšić Ivana Kindl Lu Jakelić +10 Zrinka Cvitešić u haljini Matije Vuice

Vanna: Glamurozno izdanje zaokruženo kultnim cipelama s potpeticom od 13 cm Vanna na 30. dodjeli Porina Vanna na 30. dodjeli Porina Vanna +5 Cipele Movida Jane Christiana Louboutina

Na četvrtom mjestu našla se Ivana Kindl, dobitnica Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu za pjesmu "Netko tko me čuva", u zanimljivoj srebrno-crnoj haljini midi dužine brenda Diesel. Listu pet najbolje odjevenih dama s 30. dodjele nagrade Porin zaokružuje pjevačica Antonia Matković Šerić koja je nosila maksi haljinu ravnog kroja na srebrno-crne okomite pruge.

Mia Dimšić Mia Dimšić u haljini brenda Elfs (Foto: Tomislav Kristo/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju