Blake Lively u New Jerseyju snima svoj novi film ''It Ends With Us'', koji je adaptacija romana istog naziva američke spisateljice Colleen Hoover. Radnja knjige prati ženu koja se vraća u svoj rodni grad, gdje ponovno započinje staru romansu, istovremeno se noseći s toksičnom vezom.

Galerija Blake Lively u gležnjačama s iglenom potpeticom - 5 Blake Lively u gležnjačama s iglenom potpeticom - 6 Blake Lively u gležnjačama s iglenom potpeticom - 2 +4 Blake Lively uz otkačene hlače brenda Magnolia Pearl nosi gležnjače s iglenom potpeticom

Roman je dobio pozitivne recenzije te je prodan u više od milijun primjeraka diljem svijeta. Autorica Colleen Hoover u listopadu je objavila i nastavak knjige pod nazivom "It Starts With Us".

Blake Lively u romantičnom filmu glumi glavnu junakinju Lily Bloom, a partner joj je Justin Baldoni, pod čijom je izdavačkom kućom Wayfarer Entertainment knjiga i objavljena. Osim što glumi Rylea Kincaida, Baldoni i režira film.

Blake Lively u gležnjačama s iglenom potpeticom - 4 Blake Lively nosila je dva para hlača na setu filma 'It Ends With Us' (Foto: Profimedia)

Na ulicama New Jerseyja ovih dana snimljene su neke scene nadolazećeg filmskog ostvarenja, a Blake Lively na snimanju je nosila pomalo neobičnu odjevnu kombinaciju. Glumica je bila odjevena u svjetlosmeđu kožnatu jaknu u stilu sakoa ispod koje je nosila tamno plavi crop top, a dolje – dva para hlača.

Blake Lively nosi hlače vintage dizajna brenda Magnolia Pearl Blake Lively nosi hlače vintage dizajna brenda Magnolia Pearl (Foto: magnoliapearl.com)

Preko hlača s plavim patchwork uzorkom Blake je odjenula bež hlače sa smeđim zakrpama u obliku rombova brenda Magnolia Pearl. Riječ je o boho šik modelu traperica Quiltwork Miner Denims, vintage dizajna širokih nogavica s rasparanim rubom.

Uz fijuuuu štikle: Tako moćna haljina Blake Lively koja slavi ženske obline Blake Lively u smeđoj kožnatoj haljini američkog dizajnera Brandona Maxwella - 5 Blake Lively u smeđoj kožnatoj haljini američkog dizajnera Brandona Maxwella - 3 Blake Lively u smeđoj kožnatoj haljini američkog dizajnera Brandona Maxwella - 2 +4 Blake Lively u smeđoj kožnatoj haljini američkog dizajnera Brandona Maxwella - 6

Blake Lively u Zarinim trapericama: Najpopularniji model za 2023. godinu Blake Lively u trapericama iz Zare Blake Lively u izlasku s prijateljicama Blake Lively nosi traperice iz Zare +3 Zara, 29,95 EUR

"Čudno" izdanje s dvojim hlačama glumica je upotpunila smeđim gležnjačama na špic s visokom potpeticom tankom poput igle. Nema sumnje da su neobične hlače izdanju Blake Lively dale dozu otkačenosti, a ženstvene gležnjače dašak elegancije.

Blake Lively u gležnjačama s iglenom potpeticom - 7 Blake Lively u hlačama brenda Magnolia Pearl i gležnjačama s iglenom potpeticom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju