Kad na znate što biste odjenuli, a želite izgledati ženstveno i elegantno, birajte upečatljivu suknju A kroja. Za ovim je modnim savjetom posegnula i novopečena mama Blake Lively koja je plijenila svu pažnju svojim atraktivnim odabirom na modnoj reviji u sklopu njujorškog Tjedna mode


Blake Lively
obožava modnu robnu marku Marchesa. U vjenčanoj haljini s njihovim potpisom udala se prije gotovo tri godine, a njihove odjevne komade rado nosi u svečanim trenucima. Ne čudi stoga što iz prvog reda pomno prati novitete iz ove modne kuće.

Suknja A kroja pristaje svim tjelesnim tipovima, te skriva sve eventualne nesavršenosti.

Na modnoj reviji nove kolekcije za jesen 2015. i zimu 2016. u sklopu njujorškog Tjedna moda, kojem su dominirale ženstvene haljine cvjetnih motiva i romantičnih detalja, pojavila se u vrlo upečatljivoj kombinaciji.

Slavna trendseterica odabrala je ziheraški kroj suknje A kroja do gležnjeva s uzorkom žutog američkog drozda, koju je kombinirala uz crnu majicu i dug kaput iste boje. Cijelu kombinaciju podigla je efektnim štiklama visokih potpetica i jarke žute boje.

Suknja A kroja pristaje gotovo svakom tjelesnom tipu, skriva gotovo sve nesavršenosti te se nameće kao odličan izbor u svečanim i casual situacijama koji pojačava samopouzdanje žene.

'Super moćima' ove hit suknje nije odoljela ni novopečena mama.
U našoj fotogaleriji pogledajte kako Blake Lively izgleda na modnoj reviji Marchese, ali i nosi ovaj modni brend.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju