Blake Lively sve rjeđe viđamo na glamuroznim eventima, a lijepa glumica posvetila se majčinstvu i svojim trima kćerima. Slavna mama snimljena je u šetnji New Yorkom sa svoje tri djevojčice, a glumica je poglede privukla i izborom odjeće i obuće.

Galerija

U društvu svojih kćeri, šestogodišnje James, četverogodišnje Inez i jednogodišnje Betty, koje ima sa suprugom Ryanom Reynoldsom, Blake Lively prošetala je ulicama New Yorka vozeći u kolicima najmlađu kćer.

Stavivši udobnost na prvo mjesto, 34-godišnja glumica za šetnju je odjenula slatku bijelu haljinu s decentnim uzorkom duljine do koljena te uz nju kratku sivu vesticu na kopčanje. Zaigranom stajlingu dodala je damski šešir sa širokim obodom i visoke tenisice brenda Converse.

Blake Lively: Senzacionalna haljina zbog koji ni Ryan Reynolds nije skidao oči sa supruge

Blake nosi platneni model Chuck Taylor All Star svijetložute boje te uz njih soknice s volanom. Kultne conversice veliku popularnost stekle su 1980-ih godina, a iako su se u narednim desetljećima trendovi mijenjali, pa su i neki drugi brendovi sportske obuće popularnošću nadmašivali conversice, ove tenisice nikad nisu izgubile svoje obožavatelje, pa ih tako često viđamo i na hrvatskim ulicama.

Stajlingu za šetnju s kćerima Blake Lively dodala je još smeđu torbicu za mobitel.

Blake Lively u tenisicama brenda Converse - 2
Blake Lively u tenisicama brenda Converse (Foto: Profimedia)