Blake Lively uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama bez obzira na to pozira li na crvenom tepihu nekog glamuroznog događanja ili je fotoobjektivom uhvaćena tijekom obavljanja svakodnevnih sitnica.

Galerija Blake Lively uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima Blake Lively sa suprugom Ryanom u šetnji New Yorkom Chufy suknja, 1870 kn +0 Chufy suknja, 1870 kn

Blake Lively voli eksperimentirati s modom, različitim stilovima i uzorcima. Pokazala je to i svojim nedavnim izdanjem – ležernom kombinacijom u kojoj se prošetala sa suprugom po New Yorku.

Zbog šilterice i maske koje su skrivale dobar dio njezina lica bila je gotovo neprepoznatljiva slučajnim prolaznicima.

Izdanja Blake Lively na Met Gali Primjećujete li ga? Tri izdanja Blake Lively na Met Gali koja dijele zanimljiv detalj

Od pojave pandemije koronavirusa američka se glumica rijetko kad viđa u javnosti, a kao i većina svijeta u svojim odjevnim odabirima prednost daje udobnosti. Ne čudi stoga što je i sada viđena u vrlo udobnoj kombinaciji.

Chufy suknja, 1870 kn Chufy suknja, 1870 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Blake se odlučila za izdanje kojim je dominirala asimetrična suknja s rastezljivim strukom od stopostotne viskoze.

Točnije, model Adira ekološki osviještenog brenda Chufy koji uglavnom koristi održive resurse za kreiranje odjeće i organski uzgojene tkanine. Uzorak suknje nadahnut je pak peruanskim pejzažima i cvijećem.

Blake Lively i Ryan Reynolds I to radi! Video zbog kojeg će mnoge žene pozavidjeti Blake Lively na suprugu

Suknju je sparila sa sportskim sivim tenisicama i kratkim topom u istoj nijansi, a preko svega obukla dugu vestu i karirani šal.

Blake Lively sa suprugom Ryanom u šetnji New Yorkom Blake Lively sa suprugom Ryanom u šetnji New Yorkom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju