Sjedinjene Američke Države ukinule su zabranu putovanja koja je trajala 20 mjeseci te su ponovno otvorile svoje granice za putnike iz Velike Britanije koji su primili obje doze cjepiva. Tim povodom održan je svečani event na Empire State Buildingu u New Yorku, na kojem je gošća bila Blake Lively.

U društvu predstavnika zrakoplovne kompanije British Airways i britanskog konzulata u New Yorku, glumica Blake Lively imala je čast okrenuti prekidač koji upravlja svjetlima na Empire State Buildingu. U znak proslave kraja zabrane putovanja svjetla na slavnoj njujorškoj građevini u ponedjeljak su gorjela u plavoj, crvenoj i bijeloj boji.

Baš kao i svjetla na Empire State Buildingu, i Blake Lively blistala je u grimizno crvenoj mini haljini libanonskog dizajnera Georgesa Chakre. Haljinica od satenskog tafta ukrašena je svjetlucavim kamenčićima i perlama, a posebno zanimljiv detalj je velika mašna na predjelu grudi. Kratka haljinica istaknula je fenomenalne noge 34-godišnje ljepotice, no pažnju je ukrala i efektna predimenzionirana mašna. Sjajni saten, mašna, perle, crvena boja - sve su to detalji zbog kojih haljina Blake Lively "vrišti" da je Božić blizu.

Slika nije dostupna A trendseterice ih vole: Blake Lively u gležnjačama koje većini žena ipak nisu po ukusu

Za još malo crvene Blake je dodala predivan kaput od materijala nalik brušenoj koži, satenske cipele sa sjajnim ukrasom te naušnice od granata i prsten, a i traka kojom je svezala kosu u polurep bila je u crvenoj boji.

Čast je što ste večeras ovdje s nama, čast mi je kao mami i ljudskom biću, i Njujorčanki. Nikad se nisam više osjećala kao Njujorčanka nego što se osjećam večeras, i hvala vam svima na tom osjećaju - sebično, ali to je ono što uzimam od večeras, s dozom humora glumica se obratila prisutnima na svečanosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju