Američka glumica Blake Lively obožava eksperimentirati s odjevnim komadima, a njezina nova modna igra rezultirala je zanimljivom kombinacijom u kakvoj je nikad dosad nismo vidjeli

Blake Lively priredila je pravu malu modnu reviju za fotografe uoči njujorške premijere svog novog filma "All I See Is You".

Američka glumica gostovala je u nekoliko televizijskim emisija prije večernje premijere i promijenila čak šest odjevnih kombinacija u nekoliko sati.

Blake se s jednog snimanja vratila u svoj hotel odjevena u sivo karirano odijelo.

Zanimljivo je kako se među svečanim dizajnerskim haljinama i elegantnim kombinezonima najviše istaknula jedna "muška" kombinacija.

Naime, Blake se s jednog snimanja vratila u svoj hotel odjevena u sivo karirano odijelo modne kuće Ralph Lauren s kravatom i ogrnuta kaputom iste boje i uzorka. Na nogama je imala gležnjače boje trule višnje, a od modnih dodataka nosila je samo smeđu torbu Michaela Korsa.

Ovo je neuobičajeno izdanje za 30-godišnju ljubiteljicu ženstvenih krojeva u kakvom je još nikada nismo vidjeli. Blake obožava eksperimentirati s odjećom, a njezina najnovija modna igra rezultirala je sjajnom kombinacijom po uzoru na komade iz muškog ormara.

U galeriji pogledajte ostala izdanja koja je glumica nosila uoči premijere.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju