Prelijepa glumica Blake Lively vodi život ispunjen srećom. Majka je dvije kćerkice, ima divnog supruga i vrlo uspješnu karijeru. No, to ne znači da u njezinom životu ne postoje izazovi te da je sve uvijek savršeno

Tako je 29-godišnja Blake Lively nedavno progovorila o problemu s kojim se mnoge žene svakodnevno suočavaju – prihvaćanjem vlastitog tijela.

Tijekom posljednjih mjeseci naučila sam voljeti svoje tijelo u svakoj situaciji. I to je izazov. To je nešto na što sama sebe moram podsjetiti svaki put kad odjenem komad odjeće koji mi više ne stoji kao što je nekada, ili koji mi uopće ne odgovara, izjavila je Blake.

Također, Lively je ponudila odličan savjet za novopečene majke: Morate naučiti oprostiti samoj sebi, reći – "Radim. Posvećena sam majka svojoj djeci. Dobra sam prijateljica. Odlična sam supruga." Nemojte se previše gristi oko toga.

Sa suprugom Ryanom Reynoldsom ima dvije kćeri, dvogodišnju James i malenu Ines koju je rodila prije pet mjeseci. Njih želi naučiti da uvijek pogledaju u sebe kada se žele osjećati dobro te da se jednog dana osjećaju nesputano u eksperimentiranju s vlastitim izgledom.

Zvuči kao klišej, ali ljepota stvarno dolazi iznutra. Proizlazi iz samopouzdanja. Dolazi od ljudi koje ti voliš i od ljubavi prema sebi, kazala je Blake.

 

A post shared by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju