Američka glumica ovih je dana zauzeta promocijom filma Bezvremenska Adaline u kojem tumači ženu koja nikad ne stari. Na crvenim tepisima Blake plijeni pažnju svojim modnim izborima, bez obzira nosi li duge večernje haljine koje krojevima i bojama skrivaju sve nesavršenosti, ali i kratkim mini izdanjima koje u prvi plan stavljaju njene noge


Blake Lively
prava je 'Bezvremenska Adaline' koja izgleda odlično u svim vremenskim periodima i modnim stilovima.

Najbolje je to pokazala na promotivnom predstavljanju filma po američkom kontinentu gdje je u relativno kratkom vremenu od svega nekoliko dana izmijenila mnoštvo dizajnerskih kombinacija.

Lijepa Blake mami poglede u dugačkim večernjim haljinama i damskim kompletima, ali i odvažnim mini izdanjima s etno uzorcima tkanina koje naglašavaju njene izduljene noge uz potporu vrtoglavo visokih potpetica.

Američka glumica rodila je svoje prvo dijete prije tri mjeseca, te se u klasičnom holivudskom stilu u vrlo kratkom vremenu vratila u top formu.

U našoj fotogaleriji pogledajte najzanimljivija izdanja Blake Lively s promocije filma, gdje je u prvi plan stavila noge.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju