Glumac Ryan Reynolds dobio je svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Los Angelesu, a na ceremoniji otkrivanja zvijezde uz njega je bila Blake Livley i njihove dvije kćerkice

Malena James Reynolds, kćerkica glumice Blake Lively i glumca Ryana Reynoldsa, danas slavi svoj drugi rođendan, ali javnost ju je prvi put vidjela tek na jučerašnjoj ceremoniji otkrivanja zvijezde na Stazi slavnih.

Ryan je jučer dobio svoju zvijezdu na znamenitom šetalištu, a u tom trenutku uz njega su bile njegove najveće i najvažnije zvijezde – supruga Blake i kćerkice.

Dvije djevojčice potpuno su zasjenile svoje roditelje. Prisutni se nisu mogli nagledati malene James i njezinih plavih kovrča zbog kojih su svi zaključili da je slika i prilika mame, a izgleda da će i druga kćerkica čije ime javnost još uvijek ne zna isto izrasti u pravu slatkicu.

Blake je blistala na ceremoniji u plavoj haljini modne kuće Versace i štiklama omiljenog dizajnera Christiana Louboutina, a od modnih dodataka odabrala je samo nakit Lorraine Schwartz.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju