Jedna od rutina Blake Lively i Ryana Reynoldsa jest šetnja, tijekom koje bračni par uživa u kavi i međusobnom društvu. U šetnju ponekad povedu i svoju djecu, a ovoga puta s njima je bila njihova najmlađa kći, dvogodišnja Betty.

Galerija Blake Lively u privatno vrijeme voli nositi komotnu odjeću Blake Lively u oversized kaputu i tenisicama brenda Nike - 3 Blake Lively u oversized kaputu i tenisicama brenda Nike - 1 +2 Blake Lively nosi tenisice brenda Nike

Za hladan proljetni dan u New Yorku Blake Lively i Ryan Reynolds toplo su se odjenuli jer proljeće još nije stiglo u punoj snazi.

Štoviše, outfit glumačkog para bio je više zimski nego proljetni, pa je Ryan nosio čak i rukavice, dok se Blake utoplila u sivom kaputu dužine do ispod koljena koji svojim dizajnom i mekoćom podsjeća na poplun. Kaput je prošiven te se oko struka veže pojasom, a s obzirom na to da je riječ o oversized modelu, djeluje preveliko, a može se reći i da malo proširuje figuru.

Blake Lively u tenisicama u kojima je hodanje pravi gušt Blake Lively: Kultne tenisice u kojima ni hodanje cijeli dan nije problem

Uz kaput-poplun koji dominira stajlingom Blake Lively nosila je crne hlače i efektne tenisice brenda Nike u kombinaciji zelene, smeđe i ružičaste boje koje iznutra imaju toplu podstavu te tako dodatno griju stopala.

Blake Lively u oversized kaputu i tenisicama brenda Nike - 4 Blake Lively u oversized kaputu i tenisicama brenda Nike (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju