Blake Lively zna kako ostati zapažena. U besprijekornoj modnoj kombinaciji plijenila je pažnju na American Ballet Theatre Spring Gali u New Yorku i tako još jedanput oduševila obožavatelje i modne kritičare

29-godišnja glumica Blake Lively izgledala je senzacionalno na sinoćnjem American Ballet Theatre Spring Gali u New Yorku. Na crvenom tepihu prošetala je haljinu žarko žute boje s visokim prorezom na jednoj strani koji je otkrio njezine duge noge.

Blake Lively zablistala je ukreaciji dizajnera Oscara de la Renta u kojoj je pažnju odvačila dubokim dekolteom i visokim prorezom

I dok je Blake očekivano izabrala haljinu koja laska njezinoj figuri, iznenadila je dubokim dekolteom koji rijetko dolazi u prvi plan. Ovu jedinstvenu kreaciju, u kojoj je mamila poglede svih prisutnih, potpisuje Oscar de la Renta, dizajner koji je oblačio američke prve dame. Blake je svoj outfit upotpunila jednostavnim nakitom. Tirkizne naušnice i prsten iste boje bili su dovoljan modni dodatak.

Kao prava trendeseterica izabrala je srebrne cipele koje su djelo poznatog dizajnera Stuarta Weitzmana. Upravo te cipele omiljene su među zvijezdama na crvenom tepihu. Iste takve nosile su Jennifer Lopez i Emily Blunt.

Iako je visina potpetice oko 12 cm Blake ih poput prave modne ikone s lakoćom nosi. Glamurozne cipele imaju tanki remenčić preko gležnja, a iako su elegantne jednako dobro se mogu kombinirati i s trapericama za dnevni look.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju