Glumica Blake Lively vratila se u odličnu formu niti dva mjeseca nakon poroda, a zavidnu liniju pokazala je na New York Fashion Weeku koji je iskoristila za prvo javno pojavljivanje nakon što je krajem prosinca dobila svoje prvo dijete

Prelijepu Blake Lively tijekom trudnoće pratila je reputacija naj šik trudnice koja je sa stilom nosila uzorke i visokoj trudnoći odlično prilagođavala trendove.

U 'pametnoj' crno-bijeloj haljini glumica je dodatno naglasila vitki struk, a štikle Christian Louboutin začinile su seksepilnu kombinaciju

Kako i priliči modernoj modnoj ikoni Blake je zabljesnula i na svom prvom javnom pojavljivanju na reviji Gabriele Cadena.

U 'pametnoj' crno-bijeloj haljini s potpisom dizajnerice koju je došla podržati, glumica je dodatno naglasila vitki struk, a štikle Christian Louboutin začinile su seksepilnu kombinaciju.

Inače Blake i njezin suprug glumac Ryan Reynolds svoju su kćerkicu, rođenu malo prije Nove godine nazvali James, a ponosni tata nedavno je izjavio kako je više nego ikada zaljubljen u svoju suprugu.

'Nisam jedan od onih koji daje sentimentalne izjave, no otkada smo dobili dijete zaljubljeniji sam u svoju suprugu više nego ikada', priznao je Ryan prošli tjedan gostujući u 'Late Show with David Letterman'.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju