Glumica Blake Lively u četvrtak je prisustvovala na 10. izdanju "Forbes Power Women's" summita u New Yorku, a gostovanje je otkrilo i da glumica čeka četvrto dijete s glumcem Ryanom Reynoldsom.

Galerija Blake Lively Blake Lively u svjetlucavoj mini haljini - 1 Blake Lively u svjetlucavoj mini haljini - 6 +1 Blake Lively u svjetlucavoj mini haljini - 4

Trudnički trbuh nazirao se ispod zlatne šljokicama ukrašene mini haljine. Haljina dugih rukava koji se blago šire je kao stvorena za zabave i svečanosti, a rad je modne kuće Valentino. 

Glumica je haljinu uparila s bijelim cipelama s platformom i vrtoglavo visokom blok potpeticom. Radi se o modelu "Tan-Go" modne kuće Valentino Garavani. Cipele imaju remenčić oko gležnja, a cijena im je 1150 dolara (8668,35 kn).

Blake Lively u svjetlucavoj mini haljini - 6 Haljinu je uparila s bijelim cipelama s platformom i vrtoglavo visokom potpeticom (Foto: Profimedia)

35-godišnjakinja je oko vrata imala bijelu dugu maramu svezanu u mašnu, a u raspuštenoj, valovitoj kosi imala je zlatnu vrpcu koja je cijeloj kombinaciji dala vibru 60-ih godina prošlog stoljeća.

Izdanje je upotpunila svjetlucavim komadima nakita, a najviše su se isticale okrugle naušnice.

Od "tračerice" do modne ikone: 10 nezaboravnih izdanja Blake Lively Nickelodeon Awards 2005. godine Haljina Ralpha Laurena u sceni iz serije Gossip Girl 2008. godine Blake u haljini Zuhaira Murada 2012. na premijeri filma Savages +9 Haljina modne kuće Gucci za Filmski festival u Cannesu 2014. godine

Glumica, koja je supruga upoznala 2010. godine dok su radili na filmu "Green Lantern", svojedobno je rekla da je majčinstvo nešto što ju čini zadovoljnom.

Pretpostavljam da mi se to stvarno, stvarno, stvarno sviđa jer sam opsjednuta svojom djecom, rekla je glumica koja s glumcem Ryanom Reynoldsom ima tri kćeri, James, Inez i Betty.

Blake Lively u svjetlucavoj mini haljini - 1 Blake Lively u svjetlucavoj mini haljini pokazala trudnički trbuščić (Foto: Profimedia)

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju