Blake Lively božićne blagdane provodi u veselom raspoloženju pa je tako sa suprugom Ryanom Reynoldsom i prijateljima posjetila muzej sladoleda u San Franciscu.

Odrasli su se očito poželjeli sami zabaviti pa su u muzej otišli bez svoje djece, petogodišnjeg sina Jamesa i trogodišnje kćeri Inez. Kako su se ondje proveli, lijepa mama Blake Lively otkrila je objavivši na svom Instagramu seriju fotografija iz muzeja na kojima je prelijepa glumica pokazala i svoju šarmantnu odjevnu kombinaciju.

Odabrala je preslatku babydoll mini haljinu lepršavog kroja romantičnog boho stila. Model ove haljinice od trapera zove se Lou Jean, a dostupna je u online butiku Free People naročito popularnom među ljubiteljicama boho i boemskog odjevnog stila. Zbog lepršavog kroja poželjno je ovakav kroj mini haljine nositi uz deblje, neprozirne dugačke čarape ili tajice kako slučajno ne bi otkrila previše.

Blake Lively Blake Lively: "Gola" suknja koja bi prošla i kod žena koje ne vole pokazivati noge

Mini haljinu u kakvoj se i žene XS i XL veličina osjećaju odlično, 32-godišnja glumica nosila je uz crne grilonke, crne gležnjače na visoku debelu potpeticu s potpisom Christiana Louboutina te kaput boje pijeska brenda Aritzia. Stajling je nadopunila sa šarenim nakitom brendova Alison Lou i J.Crew.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju