Blake Lively uživala je na proslavi američkog Dana nezavisnosti u Rhode Islandu u Sjedinjenim Američkim Državama, a pažnju plijenila u crnom bikiniju


Blake Lively
trudna je po drugi put, te uživa u svakoj sekundi svojeg blaženog stanja. Pokazale su to i fotografije na Instagramu objavljene nakon američkog Dana nezavisnosti na kojima je vidljivo da se lijepa američka glumica prepustila ljetnoj zabavi sa svojim prijateljicama i suprugom.

 

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Lijepa Blake našla se na tulumu Taylor Swift na Rhode Islandu na koji su bile poznate brojne dame iz javnog života, uključujući i neke od najpoznatijih manekenki današnjice poput Karlie Kloss, Gigi Hadid i Care Delevingne.

Zgodna trudnica uživala je kupanju i sunčanju s ostalim gostima, te plijenila pažnju u crnom bikiniju koji je razotkrio njen trudnički trbuh.

 

A photo posted by Britany LaManna (@britmaack) on


Američka glumica njeguje osebujan stil, a u trudnoći će se ne odriče bikinija, uskih haljina, minica, niti omiljenih štikli visokih oko 12 centimetara. Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte neke od najzanimljivijih trudničkih izdanja Blake Lively.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju