U svjetskim kinima počeo je igrati pustolovni film The Shallows, u kojem Blake Lively tumači surfericu koju napadne morski pas. Riječ je o akcijskoj avanturi koja je stesala figuru lijepe američke glumice i dovela je u neviđenu fizičku formu


Blake Lively
počela je snimati film 'The Shallows' samo 10 mjeseci nakon poroda svoje kćeri James. Ne samo da je morala stesati figuru, već i postići zavidnu fizičku spremu s obzirom na zahtjevnost filmske priče.

Svakoga je dana naporno vježbala s osobnim trenerom slavnih Donom Saladinom u trajanju od oko sat vremena. Izvodila je čučnjeve, sklekove i vježbu plank, trčala je te stesala liniju vježbajući na raznih spravama u teretani.

Uz to je jela zdravo. Blake ne vjeruje u posebne dijete već u umjereno uzimanje svježih i zdravih namirnica kao što su voće, povrće, nemasni proteini, riba, jaja i mliječni proizvodi. Ipak, lijepa glumica tvrdi da ju je najveći posao očekivao kad je stigla na set filma.'Vježbala sam dok sam snimala ovaj film po 13 sati dnevno. Borba s valovima, plivanje i dugi kadrovi na vodi utjecali su na moju fizičku formu. Do kraja snimanja postala sam snažnija i u boljoj formi nego na početku priče.'

Velika potpora bio joj je i suprug Ryan Reynolds, koji je imao iskustva sa sličnim fizičkim transformacijama za veliko platno.

'Pripremi se, ovo će biti fizički izazov, ma zapravo atletski događaj, rekao mi je suprug i imao pravo. Danas mi je drago što sam nastupala u tako intenzivnom filmu te utjelovila tako opasan ženski lik,' dodala je Blake.

Blake Lively trenutno promovira film 'The Shallows' po američkom kontinentu, a unatoč drugoj trudnoći, nosi odjevne kombinacije koje ističu njene ženstvene adute. Ne odriče se minica niti visokih potpetica, te tako s ponosom pokazuje svoje novo tijelo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju