Blake Lively uvijek privlači poglede svojim modnim izborima – bez obzira pozira li u glamuroznoj kreaciji na crvenom tepihu Met Gale, ili šeće u jednostavnom street style izdanju i obavlja svakodnevne sitnice.

Galerija Blake Lively uvijek je veliki mamac za poglede Blake Lively u haljini australskog brenda Spell Design Blake Lively prošetala je sa suprugom njujorškim ulicama u lepršavoj ljetnoj kombinaciji +3 Spell Design, haljina Flora, 197 eura

Blake Lively nedavno je snimljena na njujorškim ulicama gdje je privlačila pažnju svojim jednostavnim ljetnim izdanjem.

Američka glumica odabrala je lanenu haljinu Flora australskog brenda Spell Design u nježnim pastelnim bojama i s decentnim cvjetnim uzorkom.

Blake Lively u haljini australskog brenda Spell Design Blake Lively u haljini australskog brenda Spell Design (Foto: Profimedia)

Riječ je o romantičnom modelu midi kroja na kopčanje s podesivim naramenicama koji je iznimno udoban i fleksibilan. Lepršava je to haljina koja se prilagođava figuri žena i laska joj, a dostupna je u veličinama od XXS-a do 3XL-a.

Zamišljamo našu muzu kako istražuje zarasle vrtove u proljeće ili šeta kamenim ulicama talijanskog gradića tijekom ljeta, tkanina pada bez napora i sa svakim okretom privlači poglede, piše na internetskim stranama proizvođača uz model haljine Flora.

Spell Design, haljina Flora, 197 eura Spell Design, haljina Flora, 197 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Isti tvrde da je to haljina koja se može nositi u svakoj prilici. Blake Lively odabrala je je za šetnju sa suprugom po njujorškim ulicama.

Poznata mama koja je u veljači ove godine rodila svoje četvrto dijete sparila je haljinu s udobnim parom tenisica u nježnim nijansama i s ravnim potplatima, ali i cvjetnom torbicom iz Chanela.

Haljina Flora Spell Designa dostupna je u veličinama do 3XL-a Haljina Flora Spell Designa dostupna je u veličinama do 3XL-a (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Sunčanim naočalama zaklonila je oči od znatiželjnih pogleda, a uši ukrasila parom malih, ali upečatljivih naušnica.

Od "tračerice" do modne ikone: 10 nezaboravnih izdanja Blake Lively Nickelodeon Awards 2005. godine Haljina Ralpha Laurena u sceni iz serije Gossip Girl 2008. godine Blake u haljini Zuhaira Murada 2012. na premijeri filma Savages +9 Haljina modne kuće Gucci za Filmski festival u Cannesu 2014. godine

Uz fijuuuu štikle: Tako moćna haljina Blake Lively koja slavi ženske obline Blake Lively u smeđoj kožnatoj haljini američkog dizajnera Brandona Maxwella - 5 Blake Lively u smeđoj kožnatoj haljini američkog dizajnera Brandona Maxwella - 3 Blake Lively u smeđoj kožnatoj haljini američkog dizajnera Brandona Maxwella - 2 +4 Blake Lively u smeđoj kožnatoj haljini američkog dizajnera Brandona Maxwella - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju