Blake Lively bila je magnet za poglede uoči premijere trilera Shallows na 69. Filmskom festivalu u Cannesu. Zgodna trudnica plijenila je poglede u minici i štiklama visokim čak 12 centimetara


Blake Lively
nalazi se u Cannesu gdje promovira svoja posljednja dva uratka: film Woodyja Allena ‘Café Society’ koji govori o glamuru Hollywooda u tridesetim godinama prošlog stoljeća, te triler ‘Shallows’ u kojem tumači surfericu čiji je život ugrožen od strane morskog psa.

Uoči premijere potonjeg filma američka se glumica pojavila na francuskoj rivijeri u zavodljivom izdanju sastavljenom od bijele mini haljine s potpisom Giambaste Vallija. Gornji dio haljine opšiven je zlatnim aplikacijama i žutim cvjetovima, dok je suknja A kroja u potpunosti prekrivena biserčićima.



Iako se nalazi u drugom tromesečje trudnoće, lijepu Blake to nije spriječilo da haljinu spari s cipelama omiljenog joj dizajnera Christiana Louboutina. Štoviše, odabrala je zebrasti model štikli ‘So Kate’ sa zlatnom potpeticom visokom čak 12 centimetara u kojema je pozirala bez imalo problema.


Naglasak na isklesane noge stavila je i večer prije na festivalskom tulumu modne kuće Chanel na kojem se pojavila u njihovoj prugastoj mini haljini i kaputu, a sve zaokružila šljokastim louboutinkama.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte sva modna izdanja Blake Lively na 69. Filmskom festivalu u Cannesu, koji su ovih dana plijenili medijsku pažnju.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju