Blake Lively gotovo nikada ne promaši na crvenom tepihu, a na Met Gali održanoj u ponedjeljak navečer u New Yorku napravila je i puno više – pokazala je jedno od svojih najboljih izdanja ikada. Lijepa glumica izgledala je poput božice u zlatnoj Versace haljini ukrašenoj žarko plavim perjem

Može li se izgledati bolje od ovoga?, komentar je s društvenih mreža koji najbolje opisuje izdanje glumice Blake Lively na sinoćnjoj Met Gali. Blake je bez sumnje pokazala jedno od svojih najboljih modnih izdanja ikada, baš kako i priliči događanju kao što je Met Gala koji slavi modu.

'Blake Lively na Met Gali pokazala je jedno od svojih najboljih modnih izdanja ikada'

Šivana po mjeri pripijena haljina brenda Atelier Versace istaknula je figuru pješčanog sata lijepe Blake, a zanimljivo je da eklektična kreacija zapravo nije sašivena od klasične tkanine već od mnoštva sitnih lanaca koji su glumičino tijelo učinili još putenijim te je izgledala poput zlatne božice.

Donji dio haljine napravljen je kao svojevrsno iznenađenje – zlatni lanci u produžetku se pretvaraju u raskošno plavo perje. Mnogi su komentirali da je Blake jedna od najbolje odjevenih na ovogodišnjoj Met Gali i da joj malo tko može komparirati.

Potpuna suprotnost razgolićenim kreacijama kojih je ovogodišnja Met Gala bila puna, jedan je od komentara.

Jako mi se sviđa ova haljina! Stvarno je drugačija, a plavo perje je nestvarno lijepo, pohvalili su drugi pojavu Blake Lively koja je na Met Galu došla sa suprugom Ryanom Reynoldsom s kojim ima dvoje djece, kćerke James i Ines.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju