U Zagrebu je održana svečanost pod nazivom Veliki dan hrvatskog sporta na kojoj je Hrvatski olimpijski odbor dodijelio nagrade najuspješnijim sportašima u 2015. godini. Na svečanost je došla i Blanka Vlašić koja je zablistala u elegantnom izdanju

Profesionalne sportašice većinu svog vremena provode u sportskoj odjeći prikladnoj za treninge pa se zato u svečanim prigodama vole lijepo odjenuti.

Tako se i hrvatska atletičarka Blanka Vlašić 'sredila' za dodjelu nagrada u organizaciji HOO-a. Odjenula je trendi tamnoplavi kombinezon modne kuće MAK koji je kombinirala s vrtoglavo visokim štiklama Ivana Ledenka.

'Začin' čitave kombinacije koji je po upečatljivosti nadmašio čak i štikle bile su crne čipkaste rukavice slične onima koje je slavna sportašica nosila i 2011. godine na dodjeli nagrada Laureus.

U pitanju je uistinu poseban i elegantan dodatak s 'WOW' efektom koji podiže svaku večernju kombinaciju i koji će u tren zarobiti sve poglede. U galeriji pogledajte koje svjetski poznate dame također ne mogu odoljeti čipkastim rukavicama.

 

#aboutlastnight at Croatian Olympic Gala Hrvatski olimpijski odbor je sinoć proglasio najbolje sportaše u ovoj godini....

Posted by Blanka Vlasic Official Page on Monday, December 21, 2015

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju