Rijetki si danas mogu priuštiti duge romantične večere i višesatno vođenje ljubavi. Kada smo previše zaposleni za romantiku i zavođenje, onda nam najviše odgovara brza akcija. Donosimo vam par korisnih savjeta za odličan seks ‘na brzaka’

1. Počnite s ljubljenjem
Ljubljenje ubrzava proces uzbuđivanja jer budi vaš živčani sustav, ali i endokrini sustav koji će vas baciti u hormonsko ludilo i izazvati požudu.

2. Ne gubite vrijeme na skidanje do kraja
Potpuna golotinja ne treba vam biti prioritet u ovakvim situacijama. Kome još smeta grudnjak ili potkošulja?

3. Mijenjajte lokacije
Seks ‘na brzaka’ u krevetu dosadit će vam nakon nekog vremena. Tada akciju možete preseliti u druge prostorije svog doma, poput kupaonice ili kuhinje. Budite kreativni jer će mijenjanje lokacije povećati vaše uzbuđenje.

4. Uključite maštu
Kada se želite brzo uzbuditi pomoći vam može mašta. Odigrajte u svojoj glavi neku fantaziju koja će dodatno razbuktati vašu seksualnu želju. Iako ležite na krevetu, zamislite da ste na tropskoj plaži. Na taj način potpuno ćete se izolirati od svih smetnji i uživati u seksu.

5. Ubacite prljavi vokabular
Poigrajte se riječima za ultimativni užitak. Ubacite malo prljavih riječi u svoje seksi igrice i raspalite maštu partneru. Recite mu koliko ga želite i što biste mu sve radili, a onda se prepustite strastima.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju