Hidracija igra glavnu ulogu u njezi kože jer suha i dehidrirana koža stvara dojam umornog lica, zbog čega ćemo djelovati starije negoli jesmo. Pravilna njega bogata kvalitetnim sastojcima, u prvom redu hijaluronskom kiselinom, nahranit će kožu i učiniti je glatkom i sjajnom, zbog čega ćemo povratiti onaj mladolik izgled i zaboraviti na dane kada su nam fine linije i borice krasile lice.

Galerija Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe serum Garnier Skin Naturals Vitamin C serum +0 Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe serum i Garnier Skin Naturals Vitamin C serum No u moru proizvoda koji se na tržištu trenutačno nude, valja pronaći one koji će nam dati najviše i pružiti nam njegu kakvu naša koža zaslužuje. Mi smo to pronašli u Garnierovim novim serumima -Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe serum i Garnier Skin Naturals Vitamin C serum.

Serumi su proizvodi koji se stavljaju na kožu netom nakon što smo lice očistili čistačem koji odgovara našem tipu kože. Oni su usmjereni na specifične potrebe kože te pružaju brzu i efikasnu njegu. Dovoljna je vrlo mala količina seruma kako bi on napravio posao koji treba. Upravo to radi Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe serum, koji je pravi mali superheroj u bočici jer objedinjuje hijaluronsku kiselinu, glicerin i organsku aloe veru, koji intenzivno hrane kožu i održavaju razinu kolagena, zbog čega će ona izgledati čvršće i zategnutije.

Idealan je za sve tipove kože, no zbog glicerina i aloe vere koje sadrži obožavat će ga svi koji imaju izrazito suhu ili dehidriranu kožu jer će oni intenzivno hidrirati kožu, smiriti iritaciju te ukloniti osjećaj zatezanja.

  Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe serum Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe serum Foto: Nova Studiio

Njegova uporaba je vrlo jednostavna, tako da je dovoljno nanijeti jednu kapaljku Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe seruma na čisto lice i nježno ga umasirati u kožu lica i područje oko očiju. S obzirom na to da je područje oko očiju izrazito osjetljivo, proizvod bi bilo najbolje utapkati. Serum djeluje poput čaše vode te pruža trenutačnu svježinu na koži, zbog čega će lice već nakon prvog nanošenja djelovati punije, čvršće i sjajnije.

Ono što će se svidjeti svima onima koji vole kvalitetne proizvode za njegu lica jest to što je proizvod nekomedogen i izrazito lagan, stoga se brzo upija u kožu, pa ne moramo dugo čekati prije negoli nanesemo idući proizvod u rutini njege kože. Njegova formula, koja je dermatološki testirana, nema mirisa te je pogodna i za one s osjetljivom kožom.

I dok ćemo Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe serum koristiti u svojoj jutarnjoj i večernjoj rutini njege kože, Garnier Skin Naturals Vitamin C serum ipak ima malo drugačiju svrhu, a najbolje ga je primjenjivati u jutarnjoj rutini. Svi znamo koliko je vitamin C moćan sastojak za kožu. On je štiti od slobodnih radikala, aktivno sudjeluje u borbi protiv starenja kože i poboljšava njezin tonus.

No ono zbog čega ga mnogi najčešće koriste jesu hiperpigmentacija i tamne mrljice nastale uslijed prevelikog izlaganja suncu ili kao posljedica prištića.

Vitamin C ima svojstvo izbjeljivanja, pa tako učestalom uporabom lagano briše tamne mrljice i posvjetljuje hiperpigmentirane pjegice. Zbog toga je važno biti redovit u nanošenju Garnier Skin Naturals Vitamin C seruma jer on ima antioksidativna svojstva, baš kao i njegov ''prijatelj'' hijaluron, koji zbog toga izjednačava ten i čini kožu sjajnijom i zategnutijom.

Ovaj serum, za razliku od ostalih ovog tipa, osim vitamina C, sadržava i niacinamid i salicilnu kiselinu, koji su također izrazito važni u rutini njege kože. Niacinamid je zapravo vitamin B3, koji smanjuje prekomjernu proizvodnju sebuma, štiti kožu od oštećenja i sprječava gubitak vode iz kože.

Garnier Skin Naturals Vitamin C serum Garnier Skin Naturals Vitamin C serum Foto: Nova Studiio

Kao i u slučaju prvog seruma, i ovaj se nanosi odmah nakon što smo kožu očistili čistačem te je dovoljno istisnuti nekoliko kapi i nježno ih umasirati u kožu lica kako bismo postigli željeni učinak.

Formula je lagana i brzo se upija u kožu, a rezultati se lako mogu vidjeti već nakon tri do šest dana korištenja proizvoda.

Ono što je važno jest da nakon nanošenja Garnier Skin Naturals Vitamin C seruma obavezno kao zadnji korak rutine njege kože koristimo SPF jer vitamin C privlači sunce i samim time može oštetiti kožu ako se ne koristi krema sa zaštitnim faktorom. S vitaminom C na koži i zaštitnim faktorom vaša će koža imati svu potrebnu zaštitu koja joj treba tijekom dana.

Serumi su važan korak u rutini njege kože jer se bave specifičnim problemom i djeluju gotovo trenutačno. Ovaj fantastični duo zaokružit će vašu rutinu njege kože jer će pružiti koži svu njegu koja joj je potrebna, zbog čega nećete imati potrebe tražiti druge proizvode. Garnierovi serumi rade svoj posao fenomenalno jer će koža već nakon svega nekoliko dana korištenja izgledati blistavo i nahranjeno, a tamne mrljice, fine linije i borice postat će stvar prošlosti.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Gariner po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju