Kako je sunčanje jedna od omiljenih aktivnosti Hrvata tijekom ljeta, na plažu se ne odlazi bez kreme sa zaštitnim faktorom koja će kožu zaštititi od opasnih UVA i UVB zraka. Ipak, njega tijela, kože i kose tijekom ljeta tu ne prestaje, posebice ako želite zadržati sjajan i zdrav izgled na kojem će vam mnogi pozavidjeti. Zato u svojem koferu oslobodite mjesta i za ovih nekoliko proizvoda koji će razmaziti vašu kožu i ostaviti je divno blistavom i hidratiziranom čak i nakon cjelodnevnog sunčanja i brčkanja u moru.

  SUNDANCE After Sun maska za lice nakon sunčanja SUNDANCE After Sun maska za lice nakon sunčanja Foto: PR

Maska za lice nakon sunčanja
Naša je koža nakon sunčanja žedna i umorna i zato više nego išta u tim trenucima treba njegu koja će joj povratiti vlažnost i sjaj. SUNDANCE After Sun maska za lice nakon sunčanja djeluje na kožu poput velike čaše vode jer je intenzivno hrani zahvaljujući snažnim, ali nježnim sastojcima, poput aloe vere, hijaluronske kiseline i glicerina. Maska se brzo upija i ne ostavlja ljepljiv osjećaj na koži koji stvara nelagodu. Njezina blaga formula smirit će kožu u trenu i pružiti joj dugotrajnu njegu koja traje čak do 48 sati. Cijena ovog proizvoda, ali i svih drugih iskazana je u kunama i eurima već na njihovom online shopu, a u svim prodavaonicama dm-a dvojno prikazivanje cijena je u tijeku.

Kako se nalazimo u prijelaznom razdoblju s kune na euro, dm je prva drogerija koja je započela s dvojnim iskazivanjem cijena kako bi svojim vjernim kupcima olakšala tranziciju na drugu valutu. 

SUNDANCE Balzam za usne sa zaštitnim faktorom 30 SUNDANCE Balzam za usne sa zaštitnim faktorom 30 Foto: PR
Balzam za usne s faktorom
Ono o čemu mnogi ne razmišljaju jest da je i našim usnama potrebna zaštita od sunca jednako kao i ostatku tijela. Porastom svijesti o negativnom utjecaju sunca na naše tijelo pojavili su se i balzami za usne sa SPF-om koji ih štite od isušivanja, pucanja, ali i uranjenog starenja. Jedan takav je i SUNDANCE Balzam za usne sa zaštitnim faktorom 30, koji će pružiti usnama svu potrebnu njegu i zaštitu tijekom dana provedenog u ljetnim radostima. Ovaj balzam voćnog mirisa ne sadrži mikroplastiku, kao ni parabene ili parafine, a obogaćen je ekstraktom morskih algi, vitaminom E i biljnim uljima koji će usne ostaviti savršeno mekima.

Balea After Sun gel za tuširanje Balea After Sun gel za tuširanje Foto: PR

Gel za tuširanje poslije sunčanja
Koža je nakon dana provedenog na plaži, suncu i moru sklona isušivanju, pa se često javlja neugodan osjećaj zatezanja. Kako bismo to spriječili, u pomoć stiže Balea After Sun gel za tuširanje, koji će kožu trenutačno razbuditi. Gel istovremeno njeguje, hladi i temeljito čisti kožu od morske soli, klora i ostataka kreme za sunčanje. Njegova blaga formula bez alkohola, parabena i parafina zaštitit će kožu od isušivanja, a ugodna aroma kokosa ostavit će pravi miris ljeta na našoj koži.

Balea Professional After Sun šampona i regeneratora za kosu poslije sunčanja Balea Professional After Sun šampona i regeneratora za kosu poslije sunčanja Foto: PR

Šampon i regenerator za kosu poslije sunčanja
Nije samo koža ta o kojoj moramo brinuti. Naša kosa također zahtijeva posebnu njegu u ovim vrućim mjesecima, posebice ona koja je bojana ili blajhana. Zato na odmor ne odlazimo bez Balea Professional After Sun šampona i regeneratora za kosu poslije sunčanja iz dm-a, koji intenzivno hrani i njeguje kosu te uklanja iz nje pijesak, sol i ostatke klora, koji je mogu dodatno oštetiti. Ovaj 2u1 proizvod koji brzo nestaje s polica čuva prirodnu vlažnost kose, dok njegujući sastojci poput keratina poboljšavaju njezinu teksturu i čine je jačom i kvalitetnijom.

Balea Professional Sprej za zaštitu kose od sunca Balea Professional Sprej za zaštitu kose od sunca Foto: PR

Sprej za zaštitu kose od sunca
Možda smo zahvaljujući Balea Professional After Sun šamponu i regeneratoru pružili kosi intenzivnu njegu nakon dana provedenog u moru, no zaštititi je možemo i na plaži. Omiljeni dodatak svake torbe za plažu tako će sigurno postati Balea Professional Sprej za zaštitu kose od sunca obogaćen keratinom i monoi uljem, koji će pružiti kosi svu potrebnu njegu i spriječiti njezino izbljeđivanje. Formula je bez mikroplastike, alkohola i sintetičkih polimera topivih u vodi, a nakon nanošenja kosa je meka, podatna i laka za raščešljavanje unatoč morskoj soli.

Balea Osvježavajući sprej za tijelo s aloe verom Balea Osvježavajući sprej za tijelo s aloe verom Foto: PR

Osvježavajući sprej za tijelo s aloe verom
Nesnosne vrućine zagorčavaju život svima onima koji se u tim trenucima ne nalaze u blizini plaže. Znojimo se, razdražljivi smo i samo želimo potražiti bilo kakvu vrstu osvježenja. Kako bismo ugodnije „preživjeli“ velike vrućine, pomaže nam Balea Osvježavajući sprej za tijelo s aloe verom, koji zasigurno uživa mjesto najboljeg prijatelja brojnih žena. On će nam pružiti dozu osvježenja onda kada će nam to biti najviše potrebno, dok će istovremeno nahraniti kožu i spriječiti njezino isušivanje. Zahvaljujući njegovoj formuli s 90 % aloe vere i glicerinom, sprej će intenzivno hidrirati kožu i održati njezinu vlažnost do 24 sata. S obzirom na to kako se brzo upija u kožu, ne ostavlja mastan trag ili ljepljiv osjećaj, pa ćemo moći uživati u toj maloj, ali dovoljnoj količini svježine tijekom cijelog dana.

SUNDANCE Med Ultra Sensitiv sprej za sunčanje s SPF-om 30 SUNDANCE Med Ultra Sensitiv sprej za sunčanje s SPF-om 30 Foto: PR

Nježan sprej za sunčanje sa SPF-om
Zbog preplanule puti odmah se osjećamo bolje u vlastitoj koži, no da bismo je dobili zdravim putem, ne smijemo iz svoje njege kože izostaviti kremu sa zaštitnim faktorom koja će zaštititi kožu od jakih sunčevih zraka i spriječiti oštećenja na koži. SUNDANCE Med Ultra Sensitiv sprej za sunčanje sadrži faktor 30 i odličan je za one koji su na more tek stigli i žele što prije doći do željene puti. Njegova nježna, ali moćna formula ne sadrži nanočestice, parabene, parafine, bojila ili mirise, pa je odličan čak i za nježnu bebinu kožu. Ono zbog čega ćete se zaljubiti u ovaj proizvod, ako već niste do sada, jest to što je vodootporan i djeluje gotovo trenutačno, a idealan je za sve tipove kože, posebice onu osjetljivu ili problematičnu sklonu kožnim iritacijama, neurodermatitisu ili alergijama na sunce.

babylove Sensitive sprej za sunčanje s faktorom 50+ babylove Sensitive sprej za sunčanje s faktorom 50+ Foto: PR

Krema za sunčanje u spreju za najmlađe
Koža naših mališana je mnogo nježnija od naše i osjetljivija na utjecaje iz okoline, pa zbog toga traži nešto drugačiju njegu. Kako bi se naši najmlađi mogli neometano brčkati u plićaku ili igrati u pijesku, na nama je da njihovoj nježnoj koži posvetimo punu pozornost i pružimo joj svu potrebnu zaštitu koja joj treba. Babylove Sensitive sprej za sunčanje s faktorom 50+ sadrži blagu formulu bez mirisa koja je pogodna za osjetljivu dječju kožu te je štiti od negativnog utjecaja UVA i UVB zraka. Kako proizvod ne sadrži alkohol, parabene, parafine, konzervanse, bojila i nanočestice, u potpunosti je siguran za meku kožu naših nestašnih malaca željnih igre.

Balea gel za tijelo s aloe verom Balea gel za tijelo s aloe verom Foto: PR

Gel za tijelo s aloe verom
Nema onoga tko na suncu nije barem jednom izgorio. Zbog toga smo u vječitoj potrazi za proizvodom koji će pružiti trenutačan osjećaj olakšanja i tu se izdvojio Balea gel za tijelo s aloe verom i hranjivim kompleksom, koji vlaži kožu i ostavlja osjećaj svježine. Gel je lagane teksture i brzo se upija, a zapravo ga možemo upotrebljavati svakodnevno jer on marljivo radi na tome da koži pruži svježinu i svu potrebnu njegu nakon sunčanja. Za poseban osjećaj svježine možemo ga nakratko ostaviti i u hladnjaku kako bismo uživali u osjećaju ugode koja ostaje nakon njegova nanošenja.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom dm po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju