Mnogim mamama njihova su djeca najslađa netom nakon buđenja, još onako pospana i mazna. I Maji Šuput njezin sinčić Bloom Tatarinov neodoljiv je kada se probudi, a kako mali miš izgleda nakon spavanja, pjevačica je pokazala u priči koju je objavila na svojem Instagramu.

Ima baš nešto posebno preslatko u maloj djeci kada se tek probude, kada im je kosa raščupana, a okice se tek trebaju otvoriti kako se spada. I sin Maje Šuput totalno je neodoljiv nakon spavanja, pa je mama sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila tu slatkoću.

Maja Šuput na Instagramu je objavila priču sa svojim sinčićem Bloomom Maja Šuput na Instagramu je objavila priču sa svojim sinčićem Bloomom (Foto: Instagram@majasuput)

Objavila je priču s Bloomovom fotografijom s raščupanom kosicom i u bijelom bodiju, a dječačić se i preslatko smije dok u ustima ima dudu.

Sad sam se probudio i potpuno sam neodoljiv, napisala je Maja uz fotografiju koja je otkrila još jedan lijepi trenutak iz života pjevačice.

Bloom Tatarinov: Nove fotografije slatkiša u bijeloj nošnji izazivaju osmijeh na lice Bloom Tatarinov - 5 Bloom Tatarinov - 2 Bloom Tatarinov - 3 +3 Bloom Tatarinov - 4

Bloom Tatarinov u pletenom odijelcu sa zečjim ušima i repićem Med medeni: Bloom Tatarinov u zeko-odijelcu s ušima i repićem potpuno nas je raspekmezio

Njezin medeni sinčić osvojio je simpatije i srca mnogih, a Bloom će u ožujku proslaviti i drugi rođendan, što Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov, bez sumnje, čekaju s uzbuđenjem.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju