Maja Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovom i sinom Bloomom otišla je na odmor na Plitvice. Idilična priroda Plitvica i zimi je vrlo primamljiva posjetiteljima, a u njoj uživa i naša pjevačica sa svojom obitelji. Maja je inače velika ljubiteljica toplih, egzotičnih krajeva i tamo često putuje, no očarale su je i čarobne Plitvice.

Plitvička jezera najstariji su i najveći nacionalni park u Hrvatskoj. Svojom iznimnom prirodnom ljepotom to je područje oduvijek privlačilo zaljubljenike u prirodu, pa je 1949. proglašeno prvim nacionalnim parkom u Hrvatskoj, a 1979. godine Plitvička jezera uvrštena su na UNESCO-ov Popis svjetske baštine.

Čarobno mjesto po kojem su Plitvičke doline široko poznate jest Ranch Dolina Jelena, jedinstveni zoološki vrt na otvorenom. Prostire se na 15 hektara i dom je za više od 100 jedinki divljači koje u stvarnom životu većina ljudi nikada neće ni vidjeti, a kamoli im se približiti. U Dolini Jelena plahe srne i košute, pa i svojeglavi jeleni lopatari posjetiteljima jedu iz ruke, dopuštaju im da ih maze i s njima se fotografiraju.

I mali Bloom Tatarinov prvi put u životu hranio je jelene na izletu u Dolinu Jelena s mamom i tatom. Ondje su nastale i nove preslatke fotografije dječačića koji svojom slatkoćom osvaja srca mnogih, a na svojem Instagramu objavila ih je mama Maja Šuput.

Bloom Tatarinov: Nove fotografije slatkiša u bijeloj nošnji izazivaju osmijeh na lice Bloom Tatarinov - 5 Bloom Tatarinov - 2 Bloom Tatarinov - 3 +3 Bloom Tatarinov - 4

Bloom Tatarinov: Najslađe fotografije mališana koji je osvojio srca mnogih Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 3 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 2 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 1 +3 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 6

Bloom nas uvijek "raspekmezi" i svojim odjevnim izdanjima, a na novim fotografijama nosi pleteno smeđe odijelce savršeno za boravak u prirodi zimi. Odijelce ima kopčanje na velike gumbe i kapuljaču, a posebno je slatko zbog dugih zečjih ušiju i krznenog repića. Odijelce dolazi u kompletu s kapom s krznenim coflekom, a Bloom uz njega nosi sivi šal i žute čizmice.

Najslađi moj zeko prvi put hrani jelene, napisala je Maja Šuput uz fotografije svog malog medenjaka koji će u ožujku navršiti dvije godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju