Iako je ljeto doba sniženja, uvijek je dobro pogledati koje su novitete izbacile trgovine i osvježiti garderobu jednim trendi komadom koji nije na rasprodaji. Zato smo zavirili u ljetnu kolekciju laganih komada brenda C&A, koju će obožavati baš sve generacije, i izdvojili favorite.

Galerija C&A C&A C&A +33 C&A

Za mnoge je haljina modni predmet koji najviše povezujemo s ljetom, bilo da se radi o haljini za šetnju gradom, odlazak na plažu ili čak onoj za nezaboravan izlazak s prijateljicama.

Neutralne haljine u bijeloj ili bež boji pravi su hit ovoga ljeta, a zbog svoje neutralnosti one brzo postaju bezvremenski komad koji će se lako nositi nekoliko sezona. Ako ljeti volite nositi žive boje, haljine iz nove C&A kolekcije u žarkim bojama osvježit će vašu garderobu i dati joj dašak razigranosti i opuštenosti. Strukirana, maksi, mini ili predimenzionirana – koja će se haljina najviše uklopiti u vašu ljetnu garderobu ovisit će o vašem stilu, karakteru, ali i kroju koji će laskati vašoj figuri.

C&A C&A Foto: PR

Novom C&A kolekcijom prevladavaju klasični tonovi bijele, plave i crne nijanse, no za zaljubljenice u boje tu će se pronaći i žarke boje kao što su ružičasta, crvena i morsko plava koje će dodatno istaknuti ljetni preplanuli ten.

Iako su jednobojne haljine uvijek u trendu, one sa šarenim i veselim uzorcima svojom će razigranošću podići raspoloženje u trenu. Nova C&A kolekcija obiluje upravo takvim haljinama, gdje nećete moći odoljeti i ugrabiti samo jedan komad.

C&A C&A Foto: PR

Ako se ne želite zamarati kratkoćom haljine, maksi haljine pravo su oličenje ljetne lakoće. Ovaj komad uz koji ćete bezbrižno koračati kroz ljeto, nesnosne vrućine učiniti će podnošljivijima. Odlučite se na jednu vatreno crvenu maksi haljinu s tankim naramenicama koja će izraziti vaš snažni karakter, ali i pružiti maksimalnu udobnost za vrućih dana.

Prozračni ljetni kombinezoni apsolutni su hit ove godine, a svojom udobnošću će oduševiti sve one koji nisu na „ti“ s ljetnim haljinama. Taj fenomenalni modni komad koji ne izlazi iz trenda, ostavit će dojam opuštenosti, a kako često dolaze u prirodnim materijalima koji daju koži da diše, brzo će postati omiljeni komad bez kojeg nećete otići na more.

C&A C&A Foto: PR

Kvalitetni materijali su ono što ljeti želimo, a nema boljeg izbora od udobnih pamučnih ili lanenih hlačica, majici ili haljina. Hlače u ljetnim bojama poput svijetlo plave ili boje fuksije iz C&A kolekcije osvajaju ležernim krojem, a dobro će ići uz razne sandale, natikače ili japanke. Uz crnu i bijelu, dostupne su i u bezvremenskoj bež boji, a vama samo preostaje da odaberete boju koja će se najbolje uklopiti u vaše ljetne modne planove.

C&A C&A Foto: PR

Osim novih komada za ljeto, C&A je svoj asortiman obogatio i pletenim torbama koje su idealne za jutarnje kavice s prijateljicama, ali i kao torba za plažu u kojoj će stati sve što vam je potrebno za dan proveden u uživanju u ljetnim radostima. U svojoj ponudi imaju i manje pletene torbe koje se mogu nositi preko tijela, a idealne su za dnevnu ili večernju šetnjicu uz rivu.

Nova kolekcija C&A ima baš one komade koje bi svatko volio vidjeti u svojem ormaru. Bilo da tražite opušteniju haljinu ili majicu, hlače ili pak želite nešto posebno za večeru sa svojom boljom polovicom, sigurni smo kako ćete tamo pronaći nešto za sebe.

 
 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom C&A po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju