U obitelji Maje Šuput i njezina supruga Nenada Tatarinova danas je veliki dan jer njihov sinčić Bloom slavi drugi rođendan. Tim povodom mama Maja na svom je Instagramu objavila kratki video u kojem preslatki Bloom puše svjećicu s brojkom 2 na svojoj slavljeničkoj tortici.

Maja Šuput sa svojim obožavateljima i pratiteljima na Instagramu rado dijeli dragocjene trenutke iz svoje svakodnevice, pogotovo one koje provodi sa svojim sinom. Mali Bloom svojom slatkoćom osvojio je srca mnogih, a najljepše želje dobio je i za svoj drugi rođendan, koji slavi 17. ožujka.

Taj važni dan u obitelji Šuput-Tatarinov započeo je puhanjem svjećice na torti već ujutro, a djelić rođendanske atmosfere mama Maja podijelila je u videosnimci objavljenoj na Instagramu. Svog dječačića pjevačica je odjenula u bijelu košuljicu, raspustila njegovu valovitu kosicu i mali medenko bio je spreman za poziranje ispred stola s rođendanskim delicijama. Uz video Maja je objavila i čestitku za svoje dijete.

Jutarnja dostava torte. Sretan rođendan mojoj najvećoj ljubavi na svijetu, mom najvećem postignuću i razlogu za neopisivu sreću. Moj život posljednje dvije godine okrenuo si naopačke, naučio me što je ljubav i što su prave vrijednosti. Volim te neopisivo, ljubavi moja mala. Dan je spreman za slavlje pa krenimo... Happy B day, Bloom, napisala je pjevačica. Rođendanskim čestitkama pridružio se bliski suradnik i prijatelj Maje Šuput, stilist Marko Grubnić.

Bloom Tatarinov: Nove fotografije slatkiša u bijeloj nošnji izazivaju osmijeh na lice Bloom Tatarinov - 5 Bloom Tatarinov - 2 Bloom Tatarinov - 3 +3 Bloom Tatarinov - 4

Bloom Tatarinov u pletenom odijelcu sa zečjim ušima i repićem Med medeni: Bloom Tatarinov u zeko-odijelcu s ušima i repićem potpuno nas je raspekmezio  

Sretan rođendan, najdraži moj dječače... Uz tebe smo svi shvatili što je to prava istinska sreća, čista ljubav i najiskreniji osmijeh dok otkrivaš svijet. Želim ti život ispunjen igrom, smijehom, zdravljem i ljubavlju. Želim ti da narasteš veeeelik i da ostaneš uvijek tako dobar kao i dosad, da baš nikada ne skidaš taj svoj savršeni osmijeh s lica. Volim te puuunooo, baby Bloom, poručio je Marko Grubnić.

Bloom Tatarinov: Najslađe fotografije mališana koji je osvojio srca mnogih Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 3 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 2 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 1 +3 Najslađe fotografije Blooma Tatarinova - 6


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju