Iako iza svakog cvijeta stoji drugačija priča i simbolika, svoje posebno mjesto kroz cijelu povijest dobro čuva kraljica cvijeća – ruža. Simbol je omiljenijeg cvijeta koji se daruje bliskim osobama, iskazujući im na taj način ljubav, zahvalnost, poruku bez riječi ili jednostavan mali znak pažnje… Budući da postoji preko 25 tisuća vrsta, često se teško odlučiti za jednu, no, srećom, svaka predstavlja nepogrešiv izbor.

Novootvorena flower box galerija Blossom & Bloom, nadahnuta ljepotom i neraskidivom ljubavlju prema cvijeću, stvara emotivne cvjetne priče koje će vam zauvijek ostati u sjećanju. Bilo da ih darujete ili primate kao poklon.

Svaka ruža pomno je odabrana. Mora biti posebna, jer ipak je namijenjena nekom uistinu posebnom. Stopiti savršene ruže s elegantnim dizajnerskim kreacijama i na taj način istaknuti njihovu ljepotu, vizija je galerije Blossom & Bloom. Ručno napravljeni buketi u posebno dizajniranim kutijama izazivaju duboke emocije. I upravo zato ih stvaraju.

Budući da postoji preko 25 tisuća vrsta ruža, često se teško odlučiti za jednu, no, srećom, svaka predstavlja nepogrešiv izbor

Osim univerzalne ljepote, ruže pružaju i božanstveni miris. Kako bi ispunili sva osjetila savršenim doživljajem, biraju samo besprijekorne i svježe cvjetne primjerke.

Zatim se aranžiraju u jedinstvene kreacije unutar posebno dizajnirane kutije i voilà! Tako ukrašene daškom cvjetnog luksuza, dostavljaju se na ništa manje glamurozan način.

Jer, reći nekome 'hvala' na elegantan i poseban način možete i kombinacijom cvjetnog buketa i pjenušca Moët & Chandon Rosé Impérial, a zasladiti nekome dan svakako učinite macaronima s jedinstvenim okusom ruže, koje ekskluzivno za Blossom & Bloom proizvodi poznata zagrebačka slastičarna Mak na konac.

Kada otvorite vrata dočekat će vas besprijekorno odjeven gospodin u odijelu te s rukavicama na rukama i smiješkom na licu i uljepšati vaš dan.


Cvjetna galerija Blossom & Bloom nalazi se u Zagrebu u Gundulićevoj 5 te predstavlja raskošno i mirisno odredište, koje ispunjava svačije srce i ostavlja nezaboravan dojam, a sve proizvode jednostavno je kupiti i putem web shopa na www.blossom-bloom.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju