Na 60. dodjelu nagrada Grammy stigla je i Beyonce u pratnji svog supruga Jay Z-ja i kćerkice Blue Ivy

Galerija Blue Ivy na 60. dodjeli Grammyja s roditeljima - 3 Blue Ivy na 60. dodjeli Grammyja s roditeljima - 2 Blue Ivy na 60. dodjeli Grammyja s roditeljima - 1 +0 Blue Ivy na 60. dodjeli Grammyja Gdje god se pojavi, američka glazbenica Beyonce postaje centar pozornosti. Osim ako s njom nije i njezina kćerkica Blue Ivy.

Tako su i na 60. dodjeli nagrada Grammy sve oči bile uprte u 6-godišnju djevojčicu koja je uspjela zasjeniti i glamurozno modno izdanje slavne pjevačice.

Na društvenim mrežama odmah je krenula šala na račun njezinih roditelja, pa su tako svi zaključili kako je ovaj put Blue Ivy imala najbolje sjedalo u Madison Square Gardenu, a ne Beyonce ili Jay Z.

Mnoge poznate osobe iz svijeta glazbe došle su se pozdraviti sa slavnim parom, ali naposljetku bi ipak više pričali s malom kulericom koja se i svojom odjevnom kombinacijom isticala pored roditelja. Dok su Beyonce i Jay Z od glave do pete bili odjeveni u crno, njihova kćerkica nosila je bijele hlače u kombinaciji sa suknjom i sakoom, a na nogama je imala blještave srebrne cipelice.

Malena slatkica sigurno je bila najbolja utjeha tati koji nije osvojio nijednu nagradu na dodjeli, a bio je nominiran u osam kategorija.
Blue Ivy na 60. dodjeli Grammyja s roditeljima - 1 Blue Ivy na 60. dodjeli Grammyja s roditeljima - 1 Foto: Getty Images

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju