Iako je ime dobila prema plavom detalju na stablu u Hvaru gdje su njeni roditelji provodili odmor uoči njenog rođenja, Blue Ivy trenutno se ne skida iz klasičnih boja za djevojčice. Oduševljena je ružičastim haljinicama, majicama i suknjama koje kombinira s trendi sandalama i tenisicama s leopard uzorkom


Dvogodišnja Blue Ivy već je prava mala trendseterica. Iako ne voli bljesak fotoobjektiva i konstantnu medijsku pažnju gdje god krene s roditeljima, teško je ne primijetiti njen smisao za modu.

Fotografi je redovito snimaju u haljinicama namijenjenima za Disneyeve princeze, a osobito uživa u klasičnim bojama za djevojčice poput ružičaste, crvene i bijele.

Trenutno je na odmoru s mamom Beyonce i tatom Jay Z-om po europskim gradovima gdje je fotografirana s ružičastim pokrivačem preko kolica, koji ju je trebao sakriti od bljeska blica. No ispod deke izvirivale su njene trendi tenisice s leopard uzorkom.

Iako poput mame uživa u modnim igrama, dvogodišnja Blue Ivy ipak je prava tatina djevojčica. Ne odvaja se iz njegovog naručja, a mnogi tvrde i da je preuzela neke njegove fizičke karakteristike.

U našoj fotogaleriji pogledajte najljepša modna izdanja dvogodišnje trendseterice.

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju